Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςEmirates Airline: Νέες Πτήσεις από τον Ιανουάριο του 2005

Emirates Airline: Νέες Πτήσεις από τον Ιανουάριο του 2005

Η Emirates Airline, η διεθνής αεροπορική εταιρία με έδρα το Ντουμπάι, ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη πτήσεων στα γραφικά νησιά των Σεϋχέλλων, που θα ξεκινήσουν στις 2 Ιανουαρίου 2005. Η διεθνώς […]

Η Emirates Airline, η διεθνής αεροπορική εταιρία με έδρα το Ντουμπάι, ανακοίνωσε πρόσφατα την έναρξη πτήσεων στα<...> γραφικά νησιά των Σεϋχέλλων, που θα ξεκινήσουν στις 2 Ιανουαρίου 2005. Η διεθνώς αναγνωρισμένη και ταχέως αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία, θα εισάγει αρχικά τρεις απευθείας πτήσεις με προορισμό τις Σεϋχέλλες, σε εβδομαδιαία βάση.

Ο νέος προορισμός θα προωθήσει τη σύνδεση μεταξύ των Σεϋχέλλων, των πλέον δημοφιλών νησιών του Ινδικού Ωκεανού, με το Ντουμπάι, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο εμπορικό κέντρο παγκοσμίως.

Από το υπερσύγχρονο αεροδρόμιο, Dubai International Airport, η πτήση EK705 θα αναχωρεί κάθε Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή στις 2:10π.μ. και θα αφικνείται στις Σεϋχέλλες στις 6:45 π.μ. της ίδιας ημέρας. Η πτήση επιστροφής EK706 θα εκτελείται τις ίδιες ημέρες, αναχωρώντας από τις Σεϋχέλλες στις 8:00 π.μ. και φτάνοντας στο Ντουμπάι στις 12:30 μ.μ.

Το αεροσκάφος A330-200 που θα εξυπηρετεί το νέο αυτό προορισμό της Emirates διαθέτει 54 επιχειρηματικές και 183 οικονομικές θέσεις, καθώς και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου συνολικού βάρους 15 τόνων.

Ο Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, πρόεδρος του Emirates Group, δήλωσε ότι “είμαστε ευτυχείς που εντάσσουμε στο πτητικό μας χάρτη ακόμα ένα συναρπαστικό προορισμό για τους πελάτες μας. Το νέο αυτό δρομολόγιο της Emirates θα προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες, δίνοντας την ευκαιρία σε ταξιδιώτες από την Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την ηπειρωτική Ινδία να επισκεφθούν τις Σεϋχέλλες. Είμαι σίγουρος ότι οι Σεϋχέλλες θα επωφεληθούν από την αύξηση του εισαγόμενου τουρισμού και του εμπορίου, καθώς και από τις επενδύσεις της Emirates στην χώρα, που θα πραγματοποιηθούν μέσω της κατασκευής νέων γραφείων της εταιρείας στο αεροδρόμιο και στο κέντρο της πόλης, αλλά και από τις νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν.”

Επιπρόσθετα, ο Σεΐχης Ahmed τόνισε ότι “οι Σεϋχέλλες είναι ένα προορισμός που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής σε τουρίστες από την Μέση Ανατολή και την Ευρώπη, εξαιτίας της κυβερνητικής απόφασης να επιτρέψουν την είσοδο επισκεπτών όλων των εθνικοτήτων στην περιοχή χωρίς τη χρήση visa”.

Μέσω των υπηρεσιών που προσφέρει η Emirates SkyCargo, θα ενισχυθεί η προσπάθεια των εξαγωγέων από τις Σεϋχέλλες για εξαγωγή των φρέσκων και κατεψυγμένων θαλασσινών τους στις αγορές τις Μέσης Ανατολής, ενώ θα στηρίξει τις ανάγκες της τοπικής τουριστικής βιομηχανίας σε προϊόντα άμεσης κατανάλωσης.

Παράλληλα, η Emirates Holidays θα προωθήσει δυναμικά τον προορισμό των Σεϋχέλλων μέσω των προσιτών και ποιοτικών της πακέτων διακοπών, “World of Choice”, που απευθύνονται σε όλες τις κατηγορίες ταξιδιωτών, συμπεριλαμβανομένων οικογενειών, νεόνυμφων, αλλά και των ιδιαίτερα εύπορων επισκεπτών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024