Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπίσπευση των διαδικασιών ζητούν οι συγγενείς θυμάτων της Helios

Επίσπευση των διαδικασιών ζητούν οι συγγενείς θυμάτων της Helios

Τη συμβολή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Δημήτρη Χριστόφια, ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να απονεμηθεί δικαιοσύνη, αναφορικά με το αεροπορικό δυστύχημα στο Γραμματικό, ζήτησε ο εκπρόσωποςτης Επιτροπής […]

Τη συμβολή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Δημήτρη Χριστόφια, ώστε να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να απονεμηθεί δικαιοσύνη, αναφορικά με το αεροπορικό δυστύχημα στο Γραμματικό, ζήτησε ο εκπρόσωπος<...>της Επιτροπής Συγγενών Θυμάτων της Helios, κ. Νικόλας Γιασουμής, σε συνάντηση που είχε προχτές μαζί του.

“Η διαβεβαίωση που υπάρχει από μέρους της Νομικής Υπηρεσίας είναι ότι σύντομα, αφού παραλάβουν τα αποτελέσματα του ανακριτικού έργου -σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα έχει και τα πορίσματά της η Νομική Υπηρεσία- και, εκεί όπου θα διαπιστωθεί ποινικό αδίκημα ή ποινικά αδικήματα, οι ένοχοι θα διωχθούν και θα αποδοθεί δικαιοσύνη, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Στέφανος Στεφάνου, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Χριστόφια με την Επιτροπή Συγγενών των Θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας στο Γραμματικό.

“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας” επεσήμανε ο κ. Στεφάνου “αμέσως μετά την εκλογή του, ενδιαφέρθηκε και ενημερώθηκε για την πορεία του ανακριτικού έργου και ενημερώνεται και ενδιαφέρεται συνεχώς για αυτό το θέμα”.

“Οπως είναι γνωστό”, συμπλήρωσε, “η Αστυνομία συνεχίζει εντατικά το ανακριτικό έργο σε συνεργασία με τη Νομική Υπηρεσία. Δεν γίνεται καμία προσπάθεια για συγκάλυψη των οποιωνδήποτε ευθυνών. Αντιθέτως, η διαβεβαίωση που υπάρχει, τόσο από την Αστυνομία όσο και από τη Νομική Υπηρεσία, είναι ότι εργάζονται πολύ σκληρά -και πράγματι εργάζονται πολύ σκληρά- για να ολοκληρωθεί το συντομότερο το ανακριτικό έργο”.

“Η προσπάθεια είναι να ολοκληρωθεί μέσα σε αυτό το χρονοδιάγραμμα που έχει δοθεί, δηλαδή μέχρι το τέλος Ιουλίου, κατέληξε ο κ. Στεφάνου, ζητώντας από όλους να επιδείξουν “την αναγκαία υπομονή, για να ολοκληρωθεί το ανακριτικό έργο και να πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης τα όσα, ενδεχομένως, προκύψουν”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024