Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΈτοιμο μέχρι αύριο το πόρισμα της Κυπριακής Επιτροπής για την ασφάλεια πτήσεων των Κυπριακών Αερογραμμών

Έτοιμο μέχρι αύριο το πόρισμα της Κυπριακής Επιτροπής για την ασφάλεια πτήσεων των Κυπριακών Αερογραμμών

Έτοιμο αναμένεται να είναι μέχρι και αύριο, Τετάρτη, 12 Απριλίου 2006, το πόρισμα της Κυπριακής Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Συμβάντων,όσον αφορά στην έρευνα που διεξάγει για την ασφάλεια πτήσεων της […]

Έτοιμο αναμένεται να είναι μέχρι και αύριο, Τετάρτη, 12 Απριλίου 2006, το πόρισμα της Κυπριακής Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Συμβάντων,<...>όσον αφορά στην έρευνα που διεξάγει για την ασφάλεια πτήσεων της εταιρίας Κυπριακές Αερογραμμές.

“Στο πόρισμα της η Επιτροπή θα προβαίνει σε εισηγήσεις για έγκαιρη λήψη διορθωτικών μέτρων για να παραμείνουν τα επίπεδα ασφάλειας των Κυπριακών Αερογραμμών στα υψηλά επίπεδα που βρίσκονται σήμερα” ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Κώστας Ορφανός. “Οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν πολύ υψηλά επίπεδα ασφάλειας και πρέπει να τα κρατήσουν αυτά τα επίπεδα”, υπογράμμισε τέλος ο Πρόεδρος της Επιτροπής.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024