Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςFalcon Gold: ταξιδιωτική εμπειρία πρώτης ποιότητας από την Gulf Air
Δημιουργία μιας ενιαίας και βελτιωμένης ταξιδιωτικής εμπειρίας

Falcon Gold: ταξιδιωτική εμπειρία πρώτης ποιότητας από την Gulf Air

Στο πλαίσιο του μείζονος προγράμματος αναβάθμισης του στόλου και των προϊόντων της η Gulf Air παρουσιάζει τη Falcon Gold, μια νέα καμπίνα που προσφέρει μια ταξιδιωτική εμπειρία πρώτης ποιότητας και […]

Στο πλαίσιο του μείζονος προγράμματος αναβάθμισης του στόλου και των προϊόντων της η Gulf Air παρουσιάζει τη Falcon Gold, μια<...> νέα καμπίνα που προσφέρει μια ταξιδιωτική εμπειρία πρώτης ποιότητας και περιλαμβάνει τα καλύτερα στοιχεία της Πρώτης Θέσης της Gulf Air σε τιμές Business.

Η προσθήκη της Falcon Gold στο δίκτυο της εταιρείας εμπίπτει στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής του κατεύθυνσης για τη δημιουργία μιας ενιαίας και βελτιωμένης ταξιδιωτικής εμπειρίας σε όλο το στόλο της. Μετά το τέλος του 2011 η Gulf Air θα προσφέρει στους πελάτες της ένα νέο επίπεδο κρεβάτι τελευταίας τεχνολογίας στις καμπίνες Falcon Gold για τις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων σε διαδρομές άνω των 4,5 ωρών. Η Gulf Air θα αναδιακοσμήσει πλήρως το εσωτερικό της καμπίνας Falcon Gold, για να δώσει μια αίσθηση άνεσης και ποιότητας στον νέο χώρο πρώτης κατηγορίας.

Οι πελάτες της Business απολαμβάνουν ένα προϊόν καλύτερης ποιότητας και οι επιβάτες της Πρώτης Θέσης συνεχίζουν να απολαμβάνουν όλα τα στοιχεία της υπηρεσίας που έχουν συνηθίσει, σε καλύτερη τιμή. Οι ναύλοι της Falcon Gold θα είναι ανάλογοι με τις τιμές της Business Class της εταιρείας, με τη διαφορά ότι θα παρέχονται επιλογές στην τιμή ανάλογα με την ευελιξία του εισιτηρίου.

Η πολυβραβευμένη υπηρεσία Sky Chef της Gulf Air, η οποία μέχρι πρότινος απευθυνόταν αποκλειστικά σε επιβάτες της Πρώτης Θέσης, θα ισχύει πλέον και για την νέα μας καμπίνα. Επιπλέον, θα παρέχονται μαξιλάρια και κουβέρτες πολυτελείας, καθώς και διάφορες ευκολίες για τα βραδινά ταξίδια, με στόχο οι πελάτες μας να νιώθουν πιο άνετα στη διάρκεια της πτήσης.

Στο αεροδρόμιο οι επιβάτες της Falcon Gold θα απολαμβάνουν προτεραιότητα στον έλεγχο εισιτηρίων, πρόσβαση στη αίθουσα αναμονής Lounge και μεταφέρουν αποσκευές με μέγιστο βάρος έως και 40 κιλά. Τα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών της Gulf Air θα κερδίζουν διπλά μίλια όταν ταξιδεύουν με τα πιο ευέλικτα εισιτήρια Falcon Gold και σχεδόν μιάμιση φορά περισσότερα μίλια όταν ταξιδεύουν με μη ευέλικτο Ναύλο Falcon Gold.

Η αίθουσα αναμονής της Gulf Air στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπαχρέιν θα διακοσμηθεί εκ νέου για να συμπεριλάβει το “The Dining Room”, ένα νέο εστιατόριο για τους επιβάτες της Falcon Gold που επιθυμούν να γευματίσουν πριν από την αναχώρηση της πτήσης τους, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν ή να ξεκουραστούν κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024