Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΙνδοί πράκτορες στην Αθήνα με τη βοήθεια της Gulf Air
Fam Trips

Ινδοί πράκτορες στην Αθήνα με τη βοήθεια της Gulf Air

Στην Αθήνα φιλοξενήθηκε ομάδα Ινδών αντιπροσώπων του τουρισμού με στόχο την προώθηση της πόλης στην ινδική αγορά. Η Gulf Air συνδέει την Αθήνα με σημαντικούς ινδικούς προορισμούς.

Πρόσφατα φιλοξενήθηκε στην Αθήνα μια εκλεκτή ομάδα Ινδών αντιπροσώπων του τουρισμού, με σκοπό την γνωριμία τους με τον προορισμό, την προώθηση της Αθήνας στην ινδική αγορά και την ενίσχυση των σχέσεων τουριστικών φορέων και οργανισμών των δυο πλευρών, με απώτερο στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος μεταξύ των δυο χωρών. Το ταξίδι εξοικείωσης των Ινδών αντιπροσώπων πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το “This is Athens – Convention & Visitors Bureau” και χάρη στην ουσιαστική υποστήριξη της Gulf Air. Η Gulf Air συνδέει την Αθήνα με το Μπαχρέιν με 10 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα και μέσω Μπαχρέιν την Αθήνα με ένα σημαντικό αριθμό ινδικών προορισμών.

Συγκεκριμένα, η ομάδα περιελάμβανε δέκα κορυφαίους πράκτορες ταξιδιών που ειδικεύονται στην ινδική αγορά FIT τουρισμού και ειδικότερα στον πολυτελή τουρισμό, MICE, στον τουρισμό αναψυχής και στις γαμήλιες εκδηλώσεις, καθώς και τέσσερα μέλη του ινδικού τουριστικού Τύπου.

Με την ευκαιρία αυτού του «fam trip», η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε:

«Η ενέργεια αυτή ειναι καρπός της εξαιρετικής συνεργασίας μας με το This is Athens – ACVB και η υλοποίησή της δεν θα ήταν εφικτή δίχως την γενναιόδωρη και ουσιαστική συνδρομή ενός πολύτιμου αεροπορικού συνεργάτη μας, της Gulf Air, την οποία και ευχαριστούμε θερμά. Η ενίσχυση των σχέσεων με την Ινδική αγορά αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για την Αθήνα και το αεροδρόμιό μας, καθώς φέτος η επιβατική κίνηση καταγράφει υψηλά νούμερα στο σύνολο των κυριότερων διεθνών γεωγραφικών αγορών μας. Με κοινούς στόχους και διευρυμένο πνεύμα της συνεργασίας για το τουριστικό μέλλον του προορισμού μας, συνεχίζουμε δυναμικά τις δράσεις μας στην ινδική αγορά ώστε να φέρουμε το συντομότερο πιο κοντά τους δύο προορισμούς μας.»

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024