Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΓαστρονομία υψηλού επιπέδου από τη Swiss International Airlines

Γαστρονομία υψηλού επιπέδου από τη Swiss International Airlines

Τις νέες γαστριμαργικές προτάσεις του βραβευμένου σεφ Heiko Nieder προσφέρει η αεροπορική εταιρεία Swiss στους επιβάτες της πρώτης και επιχειρηματικής (business) θέσης, που πραγματοποιούν διηπηρωτικές πτήσεις από την Ελβετία καθώς […]

Τις νέες γαστριμαργικές προτάσεις του βραβευμένου σεφ Heiko Nieder προσφέρει η αεροπορική εταιρεία Swiss στους<...> επιβάτες της πρώτης και επιχειρηματικής (business) θέσης, που πραγματοποιούν διηπηρωτικές πτήσεις από την Ελβετία καθώς και σε επιλεγμένες πτήσεις προς την Ελβετία. Ο 35χρονος Γερμανός Heiko Nieder το 2003 απέσπασε τη διάκριση “Discovery of the Year”, ενώ το 2008 κέρδισε ένα Michelin star για το εστιατόριο του ξενοδοχείου “The Dolder Grand”, στο οποίο είναι ο αρχισέφ (Chef Fine Dining) ως επιβράβευση για την εδεσματολογική επινόηση “SWISS Taste of Switzerland”.

Τα προσφερόμενα γεύματα χαρακτηρίζονται για τη ποιότητα των συστατικών τους, το επέριττο παρουσιαστικό τους καθώς και για την απολαυστική γεύση τους. Η φιλοσοφία είναι να παρουσιαστούν και αναδειχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι γεύσεις της Ελβετίας που πλαισιώνονται και από πιάτα της διεθνούς κουζίνας.

Η γαστριμαργική αυτή πρόταση της Swiss, που πριν παρουσιαστεί τέθηκε σε δοκιμή και ενθουσίασε τους πάντες, θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζεται κάθε 6 μήνες με νέες γευστικές δημιουργίες από τον σεφ Heiko Nieder.

Η παραγωγή των γευμάτων γίνεται από την Gate Gourmet που παρακευάζει πάνω από 13 εκ. γεύματα το χρόνο τα οποία συνοδεύονται από περίπου 2 εκατ. μπουκάλια κασί. Με 20.000 υπαλλήλους σε 27 χώρες στις 5 ηπείρους εξυπηρετεί περισσότερες από 250 αεροπορικές εταιρείες με ολοκληρωμένες λύσεις catering. Για παράδειγμα ένα από τα γεύματα στους επιβάτες της Business class είναι φρέσκια σαλάτα, φιλέτο μοσχαριού με καρότα, κύμινο και κύβους πολέντα. Για επιδόρπιο το μενού περιλαμβάνει ζελέ με μπισκότα κάρδαμου, γιαούρτι και απόσταγμα σταφυλιού. Στην πρώτη θέση προσφέρεται πέστροφα με νεροκάρδαμο και σέλερυ και ακολουθούν πίνα (scallops) με κουνουπίδι, τζίντζερ και γλυκάνισο. Για κυρίως πιάτο σερβίρεται μοσχάρι με διάφορες γαρνιτούρες και τυριά. Ολοκληρώνεται με σοκολάτα γαρνιρισμένη με παγωτό και κόλιανδρο.

Τα γεύματα θα συνοδεύουν εξαιρετικά κόκκινα και λευκά κρασιά που έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια και θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις του είδους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024