Τελευταία νέα

H Singapore Airlines πετάει για Μόσχα

Η Singapore Airlines ξεκίνησε τις πτήσεις προς την πρωτεύουσα της Ρωσίας, τη Μόσχα. Οι πτήσεις αυτές πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα με αεροσκάφος τύπου Boeing 777. Οι νέες πτήσεις θα […]

Η Singapore Airlines ξεκίνησε τις πτήσεις προς την πρωτεύουσα της Ρωσίας, τη Μόσχα. Οι πτήσεις αυτές πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα με αεροσκάφος τύπου Boeing 777. Οι νέες πτήσεις θα<...> κάνουν τη Μόσχα πιο προσιτή και θα ενισχύσουν τη φήμη της πόλης ως σημαντικός ευρωπαϊκός κόμβος και τουριστικός πόλος έλξης για τους ταξιδιώτες από τη Νοτιοανατολική Ασία και τον Νοτιοδυτικό Ειρηνικό.

Σύμφωνα με τον κύριο Huang Cheng Eng, Singapore Airlines Executive Vice President Marketing and the Regions, «η ταχύτατα αναπτυσσόμενη οικονομία αλλά και το αυξανόμενο διαθέσιμο εισόδημα της Ρωσίας θα βελτιώσουν τις μετακινήσεις και το εμπόριο ανάμεσα στη Ρωσία και στη Σιγκαπούρη αλλά και με άλλες χώρες μέσω του κόμβου του αεροδρομίου Changi της Σιγκαπούρης». Ο κύριος Huang Cheng Eng πρόσθεσε «η Singapore Airlines ανυπομονεί να εξυπηρετήσει τη Ρωσία, λειτουργώντας ως σύνδεσμος όχι μόνο μεταξύ των δύο χωρών αλλά και ανάμεσα στη Νοτιανατολική Ασία, το Νοτιοδυτικό Ειρηνικό και άλλες σημαντικές αγορές».

Συμπεριλαμβανομένης της Μόσχας, η Singapore Airlines πετάει πλέον 74 φορές την εβδομάδα προς 10 Ευρωπαϊκές πόλεις. Οι άλλοι Ευρωπαϊκοί προορισμοί είναι το Aμστερνταμ, η Αθήνα, η Κοπεγχάγη, η Φρανκφούρτη, το Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Παρίσι, η Ρώμη και η Ζυρίχη. Μετά την προσθήκη της Μόσχας, η Singapore Airlines πετάει πλέον προς περισσότερες από 60 πόλεις σε 34 χώρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024