Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςHelios Airways: Την άλλη Δευτέρα η αναπαράσταση της μοιραίας πτήσης

Helios Airways: Την άλλη Δευτέρα η αναπαράσταση της μοιραίας πτήσης

Με τον κωδικό Ολυμπιακές Αερογραμμές 121, όσα ήταν και τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας, θα πραγματοποιηθεί την άλλη Δευτέρα,19 Δεκεμβρίου 2005, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας `Σημερινή`, η αναπαράσταση […]

Με τον κωδικό Ολυμπιακές Αερογραμμές 121, όσα ήταν και τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας, θα πραγματοποιηθεί την άλλη Δευτέρα,<...>19 Δεκεμβρίου 2005, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας `Σημερινή`, η αναπαράσταση πτήσης της Helios Airways, που είχε ως αποτέλεσμα στις 14 Αυγούστου τη συντριβή του αεροσκάφους στο Γραμματικό.

Για τις τελευταίες προετοιμασίες της αναπαράστασης σε συνεννόηση με την κυπριακή αρμόδια επιτροπή, βρίσκεται στην Κύπρο ο πρόεδρος της ελληνικής Διερευνητικής Επιτροπής Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων, κ. Ακριβός Τσολάκης, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε πως η έκθεση του θα είναι έτοιμη τον ερχόμενο Φεβρουάριο ή Μάρτιο.

Στα χέρια της Ελληνικής Επιτροπής βρίσκεται όμως από την Τετάρτη και η ογκωδέστατη έκθεση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Ελλάδας. Ωστόσο, επειδή οι απόψεις διίστανται όσον αφορά στην κατάσταση της υγείας του επιχειρησιακού πληρώματος, καθώς σύμφωνα με τον κ. Κουτσάφτη κυβερνήτης και συγκυβερνήτης είχαν σοβαρότατα καρδιακά προβλήματα, κάτι που διαψεύδει ο εγκεκριμένος από την Πολιτική Αεροπορία Κύπριος γιατρός, κ. Ανδρέας Τιμόθυ, ο οποίος διενεργεί τις ιατρικές εξετάσεις των Κύπριων πιλότων για εξασφάλιση πιστοποιητικού πτητικής ικανότητας, ο κ. Τσολάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “είμαι υποχρεωμένος να διερευνήσω το θέμα μέσω της ιατρικής οδού, ενώ όπως πρόσθεσε, θα επικαλεστεί τη γνώμη επιστημόνων και συγκεκριμένα από την ομάδα του η οποία αποτελείται από καθηγητή πανεπιστημίου, χειρούργο και ψυχίατρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024