Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ BA ξανά στο προσκήνιο για απόκτηση της ΟΑ αλλά με ευνοϊκότερους όρους

Η BA ξανά στο προσκήνιο για απόκτηση της ΟΑ αλλά με ευνοϊκότερους όρους

Όπως είναι γνωστό μεταξύ των ενδιαφερομένων για την απόκτηση του 65% του μετοχικού πακέτου της Ολυμπιακής Αεροπορίας είναι η British Airways η οποία στο παρελθόν είχε βρεθεί κοντά στην απόκτηση […]

Όπως είναι γνωστό μεταξύ των ενδιαφερομένων για την απόκτηση του 65% του μετοχικού πακέτου της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> είναι η British Airways<...> η οποία στο παρελθόν είχε βρεθεί κοντά στην απόκτηση του 20% όπως τότε είχε ορισθεί.

Στις τότε διαπραγματεύσεις η αξία του 20% της ΟΑ είχε ορισθεί στα 50-60 δισ. δραχμές ενώ σήμερα στα ίδια επίπεδα υπολογίζεται ότι θα φτάσει η αξία του 65% της Ολυμπιακής, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας 'Ημερησία'.

Εν τω μεταξύ κατά την πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την ερχόμενη εβδομάδα έχει τεθεί και το θέμα της Σχετικά με την πώληση της ΟΑ, θέμα της Ολυμπιακής Αεροπορίας που αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης, ωστόσο, τηρείται στάση αναμονής μέχρι το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί να γίνει έμπρακτο και κυρίως το αντίτιμο να είναι ανάλογο της αξίας της εταιρείας και όχι εξευτελιστικό. Εκτιμάται μάλιστα ότι η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024