Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ easyJet ξεκινάει πτήσεις προς την Βαλτική

Η easyJet ξεκινάει πτήσεις προς την Βαλτική

Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους easyJet αποφάσισε να σταματήσει τις πτήσεις της από το Stanstead με κατεύθυνση το Μιλάνο και να αρχίσει πτήσεις προς την Βαλτική. H εταιρία κατηγορεί την […]

Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους easyJet αποφάσισε να σταματήσει τις πτήσεις της από<...> το Stanstead με κατεύθυνση το Μιλάνο και να αρχίσει πτήσεις προς την Βαλτική.

H εταιρία κατηγορεί την έλλειψη σε σλοτ για την απόφαση της να σταματήσει την πτήση προς το Μιλάνο, απόφαση που θα ισχύσει από τα τέλη του Οκτωβρίου. Ακόμα, η εταιρία δήλωσε με ανακοίνωση της ότι “θα παραμείνει σταθερή στις αποφάσεις της, παρά τα προβλήματα που δημοσιεύονται και φαίνεται να ταλαιπωρούν την ιταλική αεροπορική εταιρία Alitalia”.

Παρόλα αυτά οι πτήσεις μεταξύ Μιλάνου και Gatwick θα συνεχιστούν, ενώ εξαιτίας και της διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η easyJet θα αρχίσει πτήσεις προς την πρωτεύουσα της Εσθονίας, το Ταλίν από την 1η Νοεμβρίου. Επίσης, θα πραγματοποιεί πτήσεις μεταξύ Ταλίν και Βερολίνου, καθώς και μεταξύ Ρίγας και Βερολίνου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η easyJet πετάει ήδη προς την Πράγα, την Βουδαπέστη, την Λουμπλιάνα, την Βαρσοβία, την Κρακοβία και την Βρατισλάβα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024