Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Emirates Airline διακρίθηκε στη διεθνή online ψηφοφορία του Skytrax

Η Emirates Airline διακρίθηκε στη διεθνή online ψηφοφορία του Skytrax

Η Emirates Airline απέσπασε σειρά διακρίσεων στη διεθνή ψηφοφορία του Skytrax Passenger Survey, μεταξύ των οποίων τα βραβεία Καλύτερης Οικονομικής Θέσης, Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας προς τη Μέση Ανατολή, ενώ κατέλαβε […]

Η Emirates Airline απέσπασε σειρά διακρίσεων στη διεθνή ψηφοφορία του Skytrax Passenger Survey, μεταξύ<...> των οποίων τα βραβεία Καλύτερης Οικονομικής Θέσης, Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας προς τη Μέση Ανατολή, ενώ κατέλαβε και τη δεύτερη θέση στην κατηγορία Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας.

Ο συνολικός αριθμός των επιβατών που συμμετείχε στην έρευνα Skytrax Airline Survey 2004, σε παγκόσμιο επίπεδο, και πραγματοποιήθηκε στο διαδίκτυο, ανέρχεται σε 10.8 εκατομμύρια, αριθμός που αντιστοιχεί σε ολόκληρο τον πληθυσμό της Πορτογαλίας!

Η Α.Μ. Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, πρόεδρος της Emirates, σε σχετική δήλωσή του ανέφερε τ` ακόλουθα: “Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε ότι οι επιβάτες μας είναι πολύ ικανοποιημένοι από το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών μας, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται από τη συμμετοχή και τα αποτελέσματα της έρευνας Skytrax”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024