Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Germanwings επιβραβεύει τον νικητή των βραβείων Story Awards
Oι πιο όμορφες ιστορίες κατά τη διάρκεια πτήσεων

Η Germanwings επιβραβεύει τον νικητή των βραβείων Story Awards

Η Germanwings ανακοινώνει τους νικητές του διαγωνισμού "Germanwings Story Awards"

Οι νικητές του καθιερωμένου διαγωνισμού “Germanwings Story Awards” έχουν πλέον ανακοινωθεί. Κατόπιν 500 και περισσότερων συμμετοχών- τόσες, όσο ποτέ άλλοτε- επιλέχθηκαν οι καλύτερες και πιο διασκεδαστικές ιστορίες με θέμα τις πτήσεις Η επιλογή πραγματοποιήθηκε από ειδικούς επιστήμονες και συγγραφείς με αρκετά μεγάλη δυσκολία: Η ποιότητα όλων των ιστοριών ήταν ιδιαίτερα υψηλή και χαρακτηριζόταν από μεγάλη ποικιλία.

Στις 16 Ιουλίου 2011, οι επιλεγμένοι νικητές παρευρέθηκαν σε Gala στο ξενοδοχείο Marriott στην Κολωνία. Εκεί βραβεύτηκαν με διανυκτερεύσεις σε Spa σουίτες στο ξενοδοχείο West Grand στο Βερολίνο και με ξεχωριστά δώρα από τον εκδοτικό οίκο Monsenstein und Vannerdat. Οι νικήτριες ιστορίες μπορούν να βρεθούν στην Ανθολογία Story Award της Germanwings με τίτλο “Ιστορίες κατά τη διάρκεια Πτήσεων” και online στο www.mv-buchhandel.de.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024