Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ ψυχαγωγική εν πτήσει υπηρεσία της Delta πάει Νέα Υόρκη

Η ψυχαγωγική εν πτήσει υπηρεσία της Delta πάει Νέα Υόρκη

Το βραβευμένο ψυχαγωγικό της πρόγραμμα μεταφέρει στους δρόμους της πόλης της Νέας Υόρκης η Delta Air Lines. Η αεροπορική εταιρία θα ανοίξει τις πύλες του “SKY360° by Delta,” ενός πολυδιάστατου […]

Το βραβευμένο ψυχαγωγικό της πρόγραμμα μεταφέρει στους δρόμους της πόλης της Νέας Υόρκης η Delta Air Lines. Η αεροπορική εταιρία θα ανοίξει τις πύλες του “SKY360° by Delta,” ενός πολυδιάστατου χώρου στην καρδιά του Μανχάταν, που<...> δημιουργήθηκε ειδικά για να εκθέσει τα πιο βασικά στοιχεία της ανεπανάληπτης ψυχαγωγικής εμπειρίας που προσφέρεται στις πτήσεις της Delta καθώς και τους παγκόσμιους προορισμούς της.

Ο χώρος, έκτασης 324 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στο νούμερο 101 της οδού West 57th (στη διασταύρωση με την 6η Λεωφόρο) και θα είναι ανοικτός μόνο για έξι εβδομάδες, από τις 3 Οκτωβρίου μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, εκθέτοντας το ψυχαγωγικό πρόγραμμα που προσφέρεται από τη Delta στη διάρκεια της πτήσης καθώς και το παγκόσμιο δίκτυο προορισμών της εταιρίας. Παράλληλα οι επισκέπτες θα μπορούν να έχουν διαδραστική εμπειρία με τις υπερσύγχρονες τεχνολογικές υπηρεσίες της εταιρίας- όλα μέσα σε έναν πραγματικά σύγχρονο και μοντέρνο χώρο.

Το SKY360° by Delta θα διαθέτει τους εξής χώρους:

  • Ψυχαγωγικός χώρος Sky High: Ένας ψυχαγωγικός χώρος με οθόνες θα προβάλει τα πλήρως δερμάτινα καθίσματα της Οικονομικής Θέσης και τα νέα, απόλυτα οριζόντια καθίσματα της διεθνούς BusinessElite που θα εγκατασταθούν στα νέα αεροσκάφη 777 μεγάλου βεληνεκούς, τα οποία θα ενσωματωθούν στο στόλο της εταιρίας την άνοιξη του 2008. Τα καθίσματα στην SKY360° διαθέτουν το υπερσύγχρονο ψυχαγωγικό σύστημα που προσφέρεται στη διάρκεια των πτήσεων της Delta κατόπιν ζήτησης και περιλαμβάνει κινηματογραφικές ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, τηλεοπτικές σειρές του αμερικάνικου δικτύου καλωδιακής τηλεόρασης HBO, μουσική και άλλα.

    Οι επισκέπτες στο SKY360° θα μπορούν:

    • Να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους πρόγραμμα από το αμερικανικό δίκτυο καλωδιακής τηλεόρασης HBO – τις σειρές “Entourage,” “Sex and the City” ή “Sopranos”
    • Να γνωρίσουν τις πιο πρόσφατες κινηματογραφικές επιτυχίες που προβάλλονται επί του παρόντος στη Delta – “Ocean’s 13, “Knocked Up,” “Harry Potter and the Order of the Phoenix”
    • Να ακούσουν διάφορα είδη μουσικής – 90s mix, salsa, country και πολλά ακόμη
  • Midnight Sky Bar: Στο μπαρ αυτό θα προσφέρεται καφές και δωρεάν προϊόντα της Coca-Cola την ημέρα και κοκτέιλ τη νύχτα, συμπεριλαμβανομένων επιλογών από το Midnight Sky, το πρόγραμμα cocktail που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τη Delta με την υπογραφή του γκουρού της νυχτερινής διασκέδασης, Rande Gerber
  • Delta Cafe Pods: Μοναδικά, αναπαυτικά καθιστικά σε όλο το χώρο επιτρέπουν στους επισκέπτες να ξεκουράζονται και να δοκιμάζουν επιλογές από το νέο μενού της Delta που διατίθεται προς πώληση, με δημιουργίες του Chef Todd English, συμπεριλαμβανομένου Σάντουιτς με Roast Beef, Mεσογειακή Σαλάτα με Ψητές Γαρίδες και Κρύα Σαλάτα Ζυμαρικών με Μαύρες Ελιές.
  • Ο Χώρος Κρατήσεων: ένας χώρος με υπολογιστές όπου οι επισκέπτες μπορούν να ελέγχουν τιμές αεροπορικών εισιτηρίων και προγράμματα πτήσης ανά τον κόσμο, αλλά και να κάνουν κρατήσεις μέσω του δικτυακού τόπου της αεροπορικής εταιρίας.
  • Αίθουσα Συνδεσιμότητας και Σταθμός Επαναφόρτισης της American Express: ένας χώρος δωρεάν επαναφόρτισης φορητών συσκευών διαφόρων ειδών, όπως κινητά τηλέφωνα, BlackBerrys και iPods, με την ευγενική χορηγία της American Express, μιας εκ των συνεργατών της Delta.
  • AvisConnect Wi-Fi: Δωρεάν δυνατότητα Wi-Fi (Wireless Fidelity) σε όλη τη διάρκεια του SKY360°.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας στην καρδιά της Νέας Υόρκης την ευκαιρία να βιώσουν την εμπειρία όλων αυτών των μοναδικών και σύγχρονων μορφών ψυχαγωγίας που περιλαμβάνονται στο βραβευμένο ψυχαγωγικό πρόγραμμα της Delta εν πτήσει,» δήλωσε ο Tim Mapes, αντιπρόεδρος Marketing της Delta. «Το SKY360° είναι ένα πειραματικό μέσο που επιτρέπει στη Delta να προβάλει την ευρύτατη ποικιλία των προσφορών μας εν πτήση και παρέχει μια πλατφόρμα για τους επισκέπτες, ώστε να δοκιμάσουν τις υπερσύγχρονες τεχνολογικές υπηρεσίες μας».

Στη διάρκεια της χρονικής περιόδου των 6 εβδομάδων, το SKY360° θα φιλοξενήσει ποικιλία εκδηλώσεων και προγραμμάτων που έχουν σχέση με τις ανέσεις της Delta και του ταξιδιού στο σύνολό του.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024