Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileInternet εν πτήση για τους επιβάτες της Singapore Airlines

Internet εν πτήση για τους επιβάτες της Singapore Airlines

Η Singapore Airlines αποτελεί την πρώτη ασιατική αεροπορική εταιρία, που χάρη στην ευρυζωνική υπηρεσία Connexion by BoeignSM, που εισήγαγε παρέχει πλέον από τις 7 Μαρτίου 2005 στους επιβάτες της εύκολη […]

Η Singapore Airlines αποτελεί την πρώτη ασιατική αεροπορική εταιρία, που χάρη στην ευρυζωνική υπηρεσία<...> Connexion by BoeignSM, που εισήγαγε παρέχει πλέον από τις 7 Μαρτίου 2005 στους επιβάτες της εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο Internet εν πτήση.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιβάτες μέσω ενός ασύρματου φορητού υπολογιστή μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mail) και να συνδέονται σε πραγματικό χρόνο με το εταιρικό τους δίκτυο (VPN) σαν να βρίσκονταν στο έδαφος.

“Η συγκεκριμένη νέα υπηρεσία Internet ανοίγει προοπτικές για έναν καινούργιο κόσμο ψυχαγωγίας, πληροφόρησης και επιχειρηματικών επιλογών, που μπορούν να απολαύσουν οι πελάτες μας. Είναι εμφανές ότι δεν θα σταματήσουμε εδώ, αλλά θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε καινούργιες εφαρμογές για την αναβάθμιση της υπηρεσίας, δήλωσε ο κ. Yap Kim Wah, Senior Vice President, Product & Services στη Singapore Airlines.

Εκτός από την παροχή ευρυζωνικής συνδεσιμότητας, οι πελάτες της Singapore Airlines θα είναι ακόμη, οι πρώτοι που θα παρακολουθήσουν τηλεόραση σε ζωντανή μετάδοση κατά τη διάρκεια διεθνούς πτήσης. Τέσσερα τηλεοπτικά κανάλια, που θα μεταδίδουν τους κορυφαίους παρόχους διεθνούς ειδησεογραφίας ζωντανά, θα είναι διαθέσιμα στις οθόνες των φορητών υπολογιστών των επιβατών από τον Ιούνιο του 2005. Αργότερα, η υπηρεσία ζωντανής τηλεόρασης θα παρέχεται σε όλους τους επιβάτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζητωκραυγάζουν μαζί με τους θεατές που είναι στα γήπεδα, καθώς αθλητικά κανάλια θα προστίθενται στο μενού.

Επιπλέον, να σημειωθεί ότι παρέχεται δωρεάν τεχνική υποστήριξη μέσω chat από έμπειρους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών της Connexion By BoeingSM σε 24ωρη βάση, 7 μέρες την εβδομάδα, για τις περιπτώσεις, που κατά τη διάρκεια της πτήσεις οι επιβάτες έχουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με την υπηρεσία.

Η Singapore Airlines εισήγαγε τη νέα υπηρεσία στις καθημερινές της πτήσεις Σιγκαπούρη – Λονδίνο (SQ320 και SQ321) και θα προχωρήσει σταδιακά την εισαγωγή της και σε άλλες πτήσεις μακράς διάρκειας, ενώ το 2006 θα σηματοδοτήσει την πορεία των αεροπορικών εταιριών ως ο πρώτος αερομεταφορέας που θα παραλάβει και θα λειτουργήσει το πρώτο διώροφο αεροσκάφος του κόσμου, Airbus A380.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024