Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚαι η Αλεξάνδρεια στο Arabian Airpass της Emirates Airline

Και η Αλεξάνδρεια στο Arabian Airpass της Emirates Airline

Το ταξιδιωτικό κουπόνι Arabian Airpass της Emirates Airline για τη Μέση Ανατολή περιλαμβάνει τώρα και την Αλεξάνδρεια,η οποία προστέθηκε στο δίκτυο διαδρομών της αεροπορικής εταιρίας στις 15 Μαΐου 2005. Να […]

Το ταξιδιωτικό κουπόνι Arabian Airpass της Emirates Airline για τη Μέση Ανατολή περιλαμβάνει τώρα και την Αλεξάνδρεια,<...>η οποία προστέθηκε στο δίκτυο διαδρομών της αεροπορικής εταιρίας στις 15 Μαΐου 2005.

Να υπενθυμιστεί ότι το ταξιδιωτικό κουπόνι Arabian Airpass επιτρέπει στους διεθνείς ταξιδιώτες, που φθάνουν ή που διέρχονται μέσω του Ντουμπάι από τις χώρες εκτός του Περσικού Κόλπου και τη Μέση Ανατολή, να επεκτείνουν το ταξίδι τους σε 13 προορισμούς της ευρύτερης περιοχής, με πολύ μικρό κόστος. Επιπλέον, οι κάτοχοι του κουπονιού, που επισκέπτονται την Αλεξάνδρεια έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν δωρεάν την υπηρεσία λεωφορείων μεταξύ του αερολιμένα και του Καΐρου.

Το Arabian Airpass περιλαμβάνει 13 προορισμούς, που χωρίζονται σε 3 ζώνες και αφορά στα αεροπορικά εισιτήρια των εσωτερικών πτήσεων κάθε ζώνης. Το κουπόνι διατίθεται για ταξίδι και στις τρεις κατηγορίες θέσεων (Πρώτη, Επιχειρηματική και Οικονομική). Στην Α` Ζώνη περιλαμβάνονται οι προορισμοί Ντόχα και Μουσκάτ, στη Ζώνη Β` οι Μπαχρέιν, Νταχράν, Κουβέιτ, Ριάντ και Σαναά, και στη Ζώνη Γ` οι προορισμοί Αμάν, Βηρυτό, Κάιρο, Νταμάμ, Τεχεράνη και Αλεξάνδρεια.

Η κ. Nahed Al Kheily, Διευθύντρια της Emirates Airline για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε σχετικά ότι “το Arabian Airpass της Emirates είναι ο καλύτερος τρόπος για τον ταξιδιώτη, που επιθυμεί να διερευνήσει την περιοχή, προσφέροντας ευκολία, προσιτή τιμή και την ασυναγώνιστη εμπειρία της πτήσης με την Emirates. Λαμβάνοντας υπόψη την ποικιλομορφία των προορισμών της Μέσης Ανατολής, από τις παραλίες στα βουνά, την άμμο στο χιόνι, και την ποικιλομορφία πολιτισμών και κληρονομιάς, το Arabian Airpass έχει σχεδιαστεί με σκοπό να προσφέρει στους πελάτες μια πλούσια επιλογή διακοπών. Με επιτυχημένη πορεία από την έναρξη λειτουργίας του το 1997, το Arabian Airpass σημείωσε μόνο το τελευταίο δημοσιονομικό έτος της Emirates περισσότερες από 10.000 πωλήσεις”.

Τα κουπόνια ισχύουν για τρεις μήνες από την ημερομηνία έναρξης του ταξιδιού και δεν ορίζουν ελάχιστη διάρκεια παραμονής. Αλλαγές στις κρατήσεις μπορούν να γίνουν χωρίς πρόσθετες χρεώσεις εντός της ζώνης, ενώ οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν να ταξιδέψουν σε ένα συνδυασμό και των τριών κατηγοριών – Πρώτη Θέση, Επιχειρηματική και Οικονομική.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Emirates εκτελεί καθημερινές απευθείας πτήσεις προς τον αραβικό αερολιμένα Al Borg της Αλεξάνδρειας (HBE), με αεροσκάφος τύπου Airbus A310.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024