Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚαθημερινές πτήσεις προς Αλεξάνδρεια από την Emirates Airline

Καθημερινές πτήσεις προς Αλεξάνδρεια από την Emirates Airline

Την έναρξη των υπηρεσιών της προς την Αλεξάνδρεια σχεδιάζει η διεθνής αεροπορική εταιρία Emirates Airline, με έδρα το Ντουμπάι. Έτσι, από τις 15 Μαΐου, η Emirates θα πετάει καθημερινά προς […]

Την έναρξη των υπηρεσιών της προς την Αλεξάνδρεια σχεδιάζει η διεθνής αεροπορική εταιρία Emirates Airline<...>, με έδρα το Ντουμπάι. Έτσι, από τις 15 Μαΐου, η Emirates θα πετάει καθημερινά προς το Αεροδρόμιο Borg Al Arab της Αλεξάνδρειας, με αεροσκάφος, τύπου Airbus A310, με διάταξη δύο θέσεων – 21 θέσεις στην Επιχειρηματική και 177 θέσεις στην Οικονομική Θέση.

Ο προορισμός της Αλεξάνδρειας θα αποτελέσει για την Emirates τον 79ο προορισμό σε ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο πτητικό δίκτυο και το 2ο προορισμό στη χώρα μετά το Κάιρο.

Σκοπός της Emirates είναι με τα νέα αυτά δρομολόγια να προσφέρει τόσο στους τουρίστες, όσο και στους επαγγελματίες άμεση πρόσβαση στην Αίγυπτο, μειώνοντας σημαντικά τις ώρες μετεπιβίβασης. Ενώ, η Αλεξάνδρεια προσφέρεται και σαν εναλλακτική λύση, στους επιβάτες που επιθυμούν να επισκεφθούν την ιερή γη των Φαραώ και τις σύγχρονες εμπορικές και τουριστικές εγκαταστάσεις της περιοχής.

Ο Α.Μ. Σεϊχης Ahmed bin Saeed Al-Maktoum, Πρόεδρος της Emirates σχετικά δήλωσε ότι “η Αλεξάνδρεια αποτελούσε εδώ και καιρό έναν προορισμό, που επιθυμούσαμε να συμπεριλάβουμε στο δίκτυο μας και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής, που ανακοινώνουμε επίσημα την έναρξη των πτήσεων μας προς την πόλη αυτή. Πρόκειται για μία ιδανική συνεργασία μεταξύ των δύο αυτών πόλεων, που τις συνδέουν εμπορικοί δεσμοί από την αρχαιότητα. Είμαστε σίγουροι πως οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες μας θα συμβάλλουν καταλυτικά στην ανάπτυξη του εμπορίου και του τουρισμού ανάμεσα στην Αλεξάνδρεια και το διεθνές μας δίκτυο”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024