Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚυπριακές αερογραμμές: Παραλαμβάνουν το νέο Airbus και ακολουθούν τα Boeing

Κυπριακές αερογραμμές: Παραλαμβάνουν το νέο Airbus και ακολουθούν τα Boeing

Μεγαλώνει ο στόλος των Κυπριακών Αερογραμμών και μάλιστα σύντομα θα γίνει ένας από τους νεαρότερους στόλους στον κόσμο μετά την παραλαβή του νέου Airbus 330 στις επόμενες μέρες και την […]

Μεγαλώνει ο στόλος των Κυπριακών Αερογραμμών και μάλιστα σύντομα θα γίνει ένας από τους νεαρότερους στόλους στον κόσμο μετά την παραλαβή του<...> νέου Airbus 330 στις επόμενες μέρες και την απόκτηση τεσσάρων Μπόινγκ 737 στις αρχές του επόμενου έτους.

Παράλληλα, το δίκτυο της εταιρίας διευρύνεται με την ένταξη της Βομβάης στα δρομολόγια του επόμενου καλοκαιριού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο γενικός διευθυντής των Κυπριακών Αερογραμμών στην Ελλάδα, Γιάννος Χατζημάρκου.

“Οι Κυπριακές Αερογραμμές είναι μία εταιρία με 55 χρόνια στον αεροπορικό τομέα, η οποία συνδέει την Κύπρο με την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τον Κόλπο, με πρώτη αγορά την ελληνική”, υπογράμμισε ο κ. Χατζημάρκου.

Συγχρόνως, αναφέρθηκε και στην ίδρυση αεροπορικής εταιρίας στην Ελλάδα, με έδρα την Ελλάδα που αναμένεται να ξεκινήσει δρομολόγια από τον Μάιο. Η Hellas Jet θα ξεκινήσει με τρία αεροπλάνα και πιθανούς προορισμούς το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Ζυρίχη, τη Ρώμη, τις Βρυξέλλες.

Στο νέο πρόγραμμα πτήσεων της εταιρίας περιλαμβάνεται αύξηση των δρομολογίων από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, σύμφωνα με το διευθυντή των Κυπριακών Αερογραμμών στην Ελλάδα ενώ ήδη ισχύουν νέα προγράμματα χαμηλών ναύλων και ειδικών πακέτων προσφορών που περιλαμβάνουν και διαμονή στην Κύπρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024