Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜε προσοχή παρακολουθεί την υπόθεση Helios η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών

Με προσοχή παρακολουθεί την υπόθεση Helios η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών

“H Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών παρακολουθεί τη διαδικασία διερεύνησης του αεροπορικού δυστυχήματος της εταιρίας Helios στις 14ης Αυγούστου 2005 με στόχο να μην υπάρξει περαιτέρω αδικαιολόγητηκαθυστέρηση στη διερεύνηση”, δήλωσε σχετικά ο […]

“H Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών παρακολουθεί τη διαδικασία διερεύνησης του αεροπορικού δυστυχήματος της εταιρίας Helios στις 14ης Αυγούστου 2005 με στόχο να μην υπάρξει περαιτέρω αδικαιολόγητη<...>καθυστέρηση στη διερεύνηση”, δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος του σώματος κ. Ιωνάς Νικολάου.

Το γεγονός ότι υπήρξε καθυστέρηση στη διερεύνηση αυτού του θέματος δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει τόνισε, μιλώντας την Τρίτη στη Κυπριακή Βουλή, προσθέτοντας ωστόσο πως “από μόνο του το γεγονός δικαιολογεί τις οποιεσδήποτε ανησυχίες των συγγενών των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας με το αεροσκάφος της Helios”.

“Η Επιτροπή” ανέφερε ο κ. Νικολάου “παρακολουθεί το θέμα με τη δέουσα προσοχή, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την Επιτροπή των Συγγενών των θυμάτων και με το Γενικό Εισαγγελέα”, με τον οποίο μάλιστα συναντήθηκε πρόσφατα και συζήτησε το θέμα της διερεύνησης του δυστυχήματος και τη διαδικασία ολοκλήρωσης της έρευνας και της συλλογής όλων των απαραίτητων στοιχείων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024