Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜειώνει την προμήθεια και η American Airlines

Μειώνει την προμήθεια και η American Airlines

Η μείωση της προμήθειας που δίνει η αεροπορική εταιρία American Airlines στους τουριστικούς πράκτορες της Αγγλίας θα γίνει πραγματικότητα την 1η Αυγούστου. Η American Airlines ήταν η τελευταία αεροπορική εταιρία […]

Η μείωση της προμήθεια<.>ς που δίνει η αεροπορική εταιρία American Airlines στους τουριστικούς πράκτορες της Αγγλίας θα γίνει πραγματικότητα την 1η Αυγούστου. Η American Airlines ήταν η τελευταία αεροπορική εταιρία στην Αγγλία που διατηρούσε υψηλά τα επίπεδα της προμήθειας προς τους τουριστικούς πράκτορες, αλλά οι ανταγωνιστικές πιέσεις που δέχεται, μετά την κίνηση μείωσης της προμήθειας που έκανε η British Airways, είναι πολύ μεγάλες.
Όπως δήλωσε ο διευθυντής πωλήσεων και marketing της εταιρίας κ. Jon Snook, η εταιρία δεν μπορούσε να συνεχίσει να λειτουργεί έχοντας ανταγωνιστικό μειονέκτημα έναντι του κυριοτέρου της ανταγωνιστή, της British Airways.
Φόβοι υπάρχουν τώρα στους κύκλους των τουριστικών πρακτόρων της Αγγλίας ότι τα μέλη της Oneworld και της Star Alliance θα προβούν σε μειώσεις των προμηθειών που δίνουν.
Ο κ. Snook μάλιστα προέβλεψε ότι, μακροχρόνια, το επίπεδο της προμήθειας θα είναι μηδενικό, και αυτό θα είναι η καλύτερη κατάσταση λειτουργίας και συνεργασίας των αεροπορικών εταιριών και των τουριστικών πρακτόρων. Όπως συγκεκριμένα τόνισε "οι πράκτορες μάλλον θα προτιμούν την μηδενική προμήθεια γιατί έτσι θα μπορούν να προσθέσουν όποιο περιθώριο κέρδους αυτοί νομίζουν για την διαδικασία της έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου".
Η Αγγλική αγορά δεν ήταν η μοναδική που δέχθηκε μείωση της προμήθειας των τουριστικών πρακτόρων από την αεροπορική εταιρία American Airlines. Η ίδια εταιρία μείωσε την προμήθεια προς τους Ισπανούς και Ελβετούς πράκτορες στο 7,5%.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024