Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝα ανοίξει τον εναέριο χώρο της στις Κυπριακές Αερογραμμές καλεί την Τουρκία ο Λιλλήκας

Να ανοίξει τον εναέριο χώρο της στις Κυπριακές Αερογραμμές καλεί την Τουρκία ο Λιλλήκας

Να ανοίξει τον εναέριο χώρο της στις Κυπριακές Αερογραμμές κάλεσε την Τουρκία ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ΥπουργόςΕμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γιώργος Λιλλήκας, διαφορετικά, όπως είπε “η […]

Να ανοίξει τον εναέριο χώρο της στις Κυπριακές Αερογραμμές κάλεσε την Τουρκία ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας και Υπουργός<...>Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, κ. Γιώργος Λιλλήκας, διαφορετικά, όπως είπε “η Τουρκία απλά θα επιβεβαιώσει ότι δεν εφαρμόζει το ευρωπαϊκό κεκτημένο και ότι δεν υλοποιεί τις υποχρεώσεις της έναντι της Ε.Ε.”.

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα στον τουρκικό Τύπο ότι η Τουρκία άνοιξε τον εναέριο της χώρο για αεροσκάφη ξένων εταιριών που μεταφέρουν επιβάτες στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, αλλά όχι για τις Κυπριακές Αερογραμμές, ο κ. Λιλλήκας ανέφερε σε δηλώσεις του ότι “αν η Τουρκία στοχεύει με μια τέτοια κίνηση να ρίξει στάχτη στα μάτια των Ευρωπαίων εταίρων, εκείνο που θα πετύχει είναι να το κάνει ακόμη πιο επίκαιρο το θέμα της παραβίασης του κεκτημένου”.

“Μια τέτοια απόφαση από μέρους της Τουρκίας θα είναι η πλέον απτή απόδειξη ότι εφαρμόζει διάκριση σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, μίας χώρας μέλους της Ε.Ε.”, κατέληξε ο κ. Λιλλήκας, ο οποίος υπογράμμισε ότι “βασική αρχή της Ε.Ε. είναι η μη διάκριση”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024