Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία από την Thai Airways

Νέα χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία από την Thai Airways

Στην αγορά των αεροπορικών εταιρειών μπαίνει η Thai Airways αρχικά για πτήσεις διάρκειας μέχρι δύο ωρών αλλά με προοπτική και για μεγαλύτερες αποστάσεις στο μέλλον.

Η Thai Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας της Ταϊλάνδης, επιβεβαίωσε την έναρξη νέας αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους της οποίας οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο 2012.
 
Η νέα εταιρία θα ονομάζεται Thai Smile Air και θα λειτουργεί με κομβικό αεροδρόμιο το Suvarnabhumi χρησιμοποιώντας 11 αεροσκάφη τύπου Airbus 320 με χωρητικότητα 174 ατόμων, κάνοντας της ιδανική ως δεύτερη λύση για δρομολόγια μικρών αποστάσεων στους τριγύρω προορισμούς. Το χρονοδιάγραμμα των πτήσεων της θα συντονίζεται με αυτό της Thai Airways ιδίως με τις μακρινές πτήσεις ώστε να εξυπηρετούνται εκείνοι που θέλουν συχνότητα πτήσεων και φθηνή τιμή για να συνεχίσουν το ταξίδι τους μέσα στην Ασία. Το 2012, η Thai Smile Air θα κάνει μόνο εγχώριες πτήσεις στη Ταϊλάνδη αλλά από το 2013 θα επεκταθεί και σε διεθνές επίπεδο.

Ο πρόεδρος της Thai Airways κ. Piyasvasti ανακοίνωσε ότι “η νέα εταιρία θα λειτουργεί χρησιμοποιώντας της Thai Airways τους κωδικούς και θα προσφέρει ανταγωνιστικό προϊόν στην αγορά. Το όνομα Thai Smile Air επιλέχθηκε μέσα από 2000 ονόματα κυρίως από προτάσεις των υπαλλήλων της εταιρίας μας και συνάδει με το πνεύμα μας που είναι ‘μοντέρνα, φιλικά, και ταξίδια που αξίζουν”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024