Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΝέα κίνηση αεροπορικών εταιριών για φθηνά εισιτήρια στο internet

Νέα κίνηση αεροπορικών εταιριών για φθηνά εισιτήρια στο internet

Ακόμα μία κίνηση γίνεται από έξι αεροπορικές εταιρίες, των ΗΠΑ αυτή τη φορά, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στους υποψήφιους επιβάτες τους φθηνά αεροπορικά εισιτήρια σε θέσεις […]

Ακόμα μία κίνηση γίνεται από έξι αεροπορικές εταιρίες, των ΗΠΑ αυτή τη φορά, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στους υποψήφιους επιβάτες τους<...> φθηνά αεροπορικά εισιτήρια σε θέσεις που σε άλλη περίπτωση θα παρέμεναν απούλητες.
Μέτοχοι στη νέα εταιρία που θα δημιουργηθεί και θα λειτουργήσει από το ερχόμενο φθινόπωρο τον κόμβο Hotwire.com, θα είναι οι αεροπορικές εταιρίες των ΗΠΑ, United, American, Northwest, Continental, US Airways και America West.
Σύμφωνα με τον Karl Peterson, CEO του Hotwire, το σύστημα πρόκειται να είναι ιδιαίτερα εύκολο για τον χρήστη ο οποίος χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες θα μπορεί να βρίσκει εισιτήριο στο δρομολόγιο που τον ενδιαφέρει σε χαμηλή τιμή.
Οι χρήστες δεν θα είναι υποχρεωμένοι να αγοράσουν τελικά το εισιτήριο όπως συμβαίνει σε άλλα συστήματα. Ο κίνδυνος για την αεροπορική βιομηχανία είναι ο υποψήφιος επιβάτης να μην αγοράζει εισιτήριο με τους συμβατικούς τρόπους προκειμένου να βρει φθηνότερο μέσα από το internet. Πάντως υπολογίζεται ότι κάθε εβδομάδα μένουν αδιάθετες 3,5 εκατομμύρια αεροπορικές θέσεις και συστήματα online πωλήσεων έχουν συμβάλει στη μείωση του προβλήματος αυτού.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες και ένα παρόμοια σύστημα ετοιμάζεται για τον προσεχή Σεπτέμβριο με την ονομασία Orbitz, από 25 αεροπορικές εταιρίες όπου συμμετέχουν και ορισμένες από αυτές που συμμετέχουν και στο Hotwire.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024