Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕγκαινιάσθηκε το Συνεδριακό Κέντρο της Μήλου

Εγκαινιάσθηκε το Συνεδριακό Κέντρο της Μήλου

Εγκαινιάσθηκε το περασμένο Σάββατο 1η Ιουλίου το Συνεδριακό Κέντρο ‘Γεώργιος Ηλιόπουλος’ στον Αδάμαντα της Μήλου παρουσία επισήμων και προσκεκλημένων δημοσιογράφων. Το συνεδριακό κέντρο που έχει φτιαχτεί για να λειτουργεί όλο […]

Εγκαινιάσθηκε το περασμένο Σάββατο 1η Ιουλίου το Συνεδριακό Κέντρο ‘Γεώργιος Ηλιόπουλος’ στον<…> Αδάμαντα της Μήλου παρουσία επισήμων και προσκεκλημένων δημοσιογράφων.
Το συνεδριακό κέντρο που έχει φτιαχτεί για να λειτουργεί όλο το χρόνο, βρίσκεται σε ένα χώρο 10 στρεμμάτων, έχει χωρητικότητα 400 συνέδρων στην κεντρική αίθουσα και 100 ατόμων στον εξώστη, ενώ υπάρχει και βοηθητική αίθουσα 50 ατόμων. Είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα οπτικοακουστικά και τηλεπικοινωνιακά μέσα, καθώς και με συστήματα κλιματισμού και πυροπροστασίας. Όλοι οι χώροι του είναι προσβάσιμοι και από άτομα με ειδικές ανάγκες, υπάρχει πλήρες ιατρείο, αίθουσα Τύπου και χώρος στάθμευσης 100 αυτοκινήτων.
Δημιουργός του Συνεδριακού Κέντρου Μήλο<.>υ είναι η κυρία Καίτη Κυριακοπούλου που πήρε την πρωτοβουλία να αναστηλώσει το παλιό εργοστάσιο κατεργασίας καολίνης, δείγμα βιομηχανικής αρχιτεκτονικής του μεσοπολέμου, το οποίο είχε αρχίσει να καταρρέει και να το αναδείξει σε στολίδι του νησιού στη μνήμη του πατέρα της Γεώργιου Ηλιόπουλου.
Η αναστήλωση του κτιρίου, του οποίου η κατασκευή τοποθετείται στη δεκαετία του ’30, ξεκίνησε το 1994. Το Κέντρο αναμένεται να συνεισφέρει τόσο στην πολιτιστική αναβάθμιση του νησιού με τη διοργάνωση πολιτιστικών γεγονότων, όσο και στην οικονομική αναβάθμιση με την προσέλκυση επιστημονικών συνεδρίων και τουρισμού υψηλής ποιότητας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024