Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέες απεργιακές κινητοποιήσεις στην British Airways
Το προσωπικό καμπίνας ψήφισε υπέρ μιας νέας απεργιακής κινητοποίησης

Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις στην British Airways

Τα μέλη του προσωπικού καμπίνας της αεροπορικής εταιρείας British Airways ψήφισαν χθες μαζικά υπέρ μιας νέας απεργιακής κινητοποίησης, όπως ανακοίνωσε το συνδικάτο Unite. Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, σε ψηφοφορία που […]

Τα μέλη του προσωπικού καμπίνας της αεροπορικής εταιρείας British Airways ψήφισαν χθες μαζικά υπέρ μιας νέας απεργιακής κινητοποίησης, όπως ανακοίνωσε το<...> συνδικάτο Unite. Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε αυτό το μήνα από το συνδικάτο σε 10.000 υπαλλήλους της BA, το 83% τάχθηκε υπέρ μιας νέας απεργίας, ενώ το ποσοστό συμμετοχής έφτασε στο 72%.

“Αυτή η ψηφοφορία έδειξε ότι το ιπτάμενο προσωπικό παραμένει αποφασισμένο να δικαιωθεί” δήλωσε ο Λεν Μακ Κλάσκεϊ, ο γενικός γραμματέας του συνδικάτου. Το συνδικάτο Unite ελπίζει ότι αυτή η ψηφοφορία θα αποτελέσει προειδοποίηση προς τη διεύθυνση της αεροπορικής εταιρείας, η οποία θέλει να προχωρήσει σε μειώσεις μισθών και σε κατάργηση θέσεων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024