Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέος Γενικός Διευθυντής της Emirates Airline στην Ελλάδα

Νέος Γενικός Διευθυντής της Emirates Airline στην Ελλάδα

Την εκλογή του κ. Nick Rees ως του νέου Γενικού Διευθυντή Ελλάδος της Emirates Airline, ανακοίνωσε χτες,Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2005, η διοίκηση της εταιρίας, η οποία λειτουργεί με έδρα στο […]

Την εκλογή του κ. Nick Rees ως του νέου Γενικού Διευθυντή Ελλάδος της Emirates Airline, ανακοίνωσε χτες,<...>Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2005, η διοίκηση της εταιρίας, η οποία λειτουργεί με έδρα στο Ντουμπάι.

Ο κ. Rees κατείχε τα τελευταία τέσσερα χρόνια τη θέση του Ανώτερου Εμπορικού Αναλυτή (Commercial Analysis Manager) της Emirates Airline για την Ευρώπη και τη Βόρειο Αμερική. Ο κ. Rees εντάχθηκε στο δυναμικό της Emirates Airline το 1999 ως Senior Pricing and Groups Executive, μετά από μακρόχρονη προϋπηρεσία σε 2 από τα σημαντικότερα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Μεγ. Βρετανίας. Ο κ. Rees είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Bristol.

Ο κ. Nick Rees δήλωσε σχετικά τα εξής: “Νιώθω ευτυχής και ταυτόχρονα αισθάνομαι μεγάλη τιμή που μου δίνεται η ευκαιρία να ενισχύσω περαιτέρω την παρουσία της Emirates στην ελληνική αγορά. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα εργαστώ με την ομάδα που μετατρέπει την Ελλάδα, με ταχείς ρυθμούς, σε ένα σημαντικό σταθμό για την Emirates.

Η προτεραιότητα μας για το άμεσο μέλλον είναι να επεκτείνουμε τις νέες απευθείας πτήσεις, τις οποίες ξεκινήσαμε στις 29 Μαρτίου 2005 με την 6η εβδομαδιαία πτήση, σε όλες τις πτήσεις Αθήνα – Ντουμπάι. Η παροχή απευθείας πτήσεων θα προσφέρει ένα ακόμα πιο ευέλικτο πρόγραμμα πτήσεων στους πολυάσχολους επαγγελματίες, αλλά και σε εκείνους που επιλέγουν την Emirates για τις διακοπές τους”.

Η κ. Nahed Al Kheily, που διετέλεσε με επιτυχία Γενική Διευθύντρια Ελλάδος και Κύπρου τα τελευταία δύο χρόνια, διορίσθηκε Υπεύθυνη Συνεργατών (Manager Partnership) για το πρόγραμμα μιλίων Skywards της Emirates στο Ντουμπάι.

Τέλος, να σημειωθεί ότι, εκτελώντας 5 απευθείας πτήσεις την εβδομάδα από τον Οκτώβριο του 2005, η Emirates θα δώσει ώθηση στις συνδέσεις μεταξύ Αθήνας και Ντουμπάι, μειώνοντας το χρόνο πτήσης σε 4,5 ώρες. Η πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρία εκτελεί στην παρούσα περίοδο 6 πτήσεις την εβδομάδα από το Διεθνές Αεροδρόμιο `Ελευθέριος Βενιζέλος` προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024