Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileOn-line κρατήσεις για την CSA

On-line κρατήσεις για την CSA

Η αεροπορική εταιρία της Τσεχίας CSA, πρόσφατα ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων μέσω του Internet. Το σύστημα επιτρέπει στον χρήστη να κάνει μια κράτηση, να εκδώσει εισιτήριο, […]

Η αεροπορική εταιρία της Τσεχίας CSA<.>, πρόσφατα ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου συστήματος κρατήσεων εισιτηρίων μέσω<...> του Internet. Το σύστημα επιτρέπει στον χρήστη να κάνει μια κράτηση, να εκδώσει εισιτήριο, και να το παραλάβει στις ακόλουθες χώρες: Τσεχία
ΗΠΑ
Καναδά
Μεγάλη Βρετανία
Γαλλία
Γερμανία
Βέλγιο
Φιλανδία
Σουηδία
Η παράδοση του εισιτηρίου μπορεί να γίνει είτε μέσω ταχυδρομείου, είτε στο αεροδρόμιο, είτε να παραληφθεί από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο από τα γραφεία της CSA. Αν το εισιτήριο παραληφθεί από το αεροδρόμιο της Πράγας, τότε η κράτηση μπορεί να γίνει μόλις τέσσερις ώρες πριν από την αναχώρηση του αεροπλάνου.
Η πληρωμή γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας, και όλες οι πληροφορίες όπως και ο αριθμός της κράτησης είναι έτοιμα για εκτύπωση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024