Τελευταία νέα

Προβλήματα για την SAirGroup

Συνεχίστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τελευταία η εταιρία SairGroup με την προχθεσινή πτώση της μετοχής της στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων πέντε ετών, που αντιπροσωπεύει ποσοστό μεγαλύτερο από 13%. Τα […]

Συνεχίστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τελευταία η εταιρία SairGroup<.> με την προχθεσινή πτώση<...> της μετοχής της στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων πέντε ετών, που αντιπροσωπεύει ποσοστό μεγαλύτερο από 13%.

Τα προβλήματα εντάθηκαν ιδιαίτερα την προηγούμενη εβδομάδα με την παραίτηση του Μόριτς Σούτερ, που ήταν επικεφαλής στον τομέα αεροπορικών εταιριών έξι εβδομάδες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Και ακολούθησε η πτώση της μετοχής που ερμηνεύτηκε ως την αντίδραση της αγοράς στην πρόθεση να παραιτηθούν -σύμφωνα με ανακοίνωση- τα εννέα από τα δέκα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μέσα στον επόμενο χρόνο, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος Έρικ Χόνεγκερ. Μετά τον εξαναγκασμό σε παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου Μπρούσιγκερ, λόγω της στρατηγικής του για την εξαγορά μεριδίων σε μη κερδοφόρες αεροπορικές εταιρίες, το διοικητικό συμβούλιο φαίνεται δεν κατόρθωσε να ελέγξει την κατάσταση, ενώ δημοσιεύματα ελβετικών εφημερίδων ανέφεραν ότι τα προβλήματα τώρα αρχίζουν.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024