Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Swissair διαψεύδει ότι ενδιαφέρεται για την Ολυμπιακή

Η Swissair διαψεύδει ότι ενδιαφέρεται για την Ολυμπιακή

Ο ελβετικός αεροπορικός όμιλος SairGroup διέψευσε εχθές τα δημοσιεύματα ελληνικής εφημερίδας ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του μειοψηφικού μεριδίου της Ολυμπιακής Αεροπορίας. ‘Όχι δεν είναι αληθές’ δήλωσε εκπρόσωπος του ομίλου […]

Ο ελβετικός αεροπορικός όμιλος SairGroup<.> διέψευσε εχθές τα δημοσιεύματα ελληνικής εφημερίδας ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του μειοψηφικού μεριδίου της Ολυμπιακής Αεροπορίας<...>.

'Όχι δεν είναι αληθές' δήλωσε εκπρόσωπος του ομίλου της Swissair<.> αναφερόμενος στο δημοσίευμα της εφημερίδας 'Καθημερινή' σύμφωνα με το οποίο η Swissair έχει την πρόθεση να αποκτήσει μειοψηφικό μερίδιο και το management της Ολυμπιακής.

Εν τω μεταξύ, το Δ.Σ. του SairGroup ήδη εξετάζει τρόπους 'απελευθέρωσής' του από τους δεσμούς με τη ζημιογόνο Sabena, στην οποία ελέγxει ποσοστό 49%, καθώς και με τις γαλλικές -επίσης ζημιογόνες- αεροπορικές εταιρείες AOM, Air Littoral και Air Liberte, στις οποίες το SAirGroup ελέγxει μερίδιο μειοψηφίας και επιθυμεί τη συγxώνευσή τους σε μία αεροπορική μονάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024