Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠτήσεις από Ντουμπάι προς Μάλτα μέσω Λάρνακας από την Emirates Airline

Πτήσεις από Ντουμπάι προς Μάλτα μέσω Λάρνακας από την Emirates Airline

Από το Ντουμπάι στη Μάλτα μέσω Λάρνακας, θα πετάει από 1η Οκτωβρίου 2005, και μάλιστα τέσσερις φορές την εβδομάδαη αεροπορική εταιρία Emirates Airline. Έτσι, οι επιβάτες έχουν τώρα την επιλογή […]

Από το Ντουμπάι στη Μάλτα μέσω Λάρνακας, θα πετάει από 1η Οκτωβρίου 2005, και μάλιστα τέσσερις φορές την εβδομάδα<...>η αεροπορική εταιρία Emirates Airline. Έτσι, οι επιβάτες έχουν τώρα την επιλογή να ταξιδέψουν στη Μάλτα και την Κύπρο από το Ντουμπάι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή ή Κυριακή. Η Air Malta έχει υπογράψει αμοιβαία συμφωνία συνεργασίας με την Emirates και θα εξυπηρετεί τις πτήσεις μεταξύ Λάρνακας και Μάλτας.

Ο κ. Ghaith Al Ghaith, Emirates Executive Vice President Commercial Operations Worldwide, δήλωσε σχετικά ότι “είμαστε ευτυχείς που πλέον μπορούμε να ανταποκριθούμε στην απαίτηση των πελατών μας για προσφορά υπηρεσιών προς την Κύπρο και τη Μάλτα. Είμαστε βέβαιοι ότι η πρόσθετη διαθεσιμότητα σε θέσεις και η νέα διαδρομή μέσω Λάρνακας θα διευκολύνουν τον προγραμματισμό των ταξιδιών τόσο των πολυάσχολων επαγγελματιών, όσο και εκείνων που επιλέγουν τη Μάλτα για διακοπές. Ως γνωστό, η Μάλτα και η Κύπρος μετατρέπονται σε βασικά εμπορικά και τουριστικά κέντρα της Μεσογείου – ενώ είναι και οι δύο πρόσφατα μέλη της Ε.Ε.”.

Οι πτήσεις θα εξυπηρετούνται από ένα Airbus 330-200, που προσφέρει 12 θέσεις στην First Class, 42 στην Επιχειρηματική (Business Class), και 183 στην Οικονομική Θέση, ενώ θα παρέχει δυνατότητα μεταφοράς φορτίων έως 17 τόνους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024