Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςRedlounge: Δυνατότητα Εξαγοράς Εισόδου με την Austrian Airlines
Διαθέσιμη πρόσβαση από 1 Ιουνίου 2010, με όλα τα εισιτήρια Οικονομικής Θέσης

Redlounge: Δυνατότητα Εξαγοράς Εισόδου με την Austrian Airlines

Από την 1η Ιουνίου 2010 και εξής, οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την Austrian Airlines θα έχουν δυνατότητα επιλογής πληρωμής άδειας πρόσβασης στο Red Lounge πριν την αναχώρησή τους στη […]

Από την 1η Ιουνίου 2010 και εξής, οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την Austrian Airlines θα έχουν δυνατότητα επιλογής πληρωμής άδειας πρόσβασης στο Red<...> Lounge πριν την αναχώρησή τους στη Βιέννη με εισιτήριο Οικονομικής Θέσης. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να επωφελούνται από όλες τις υπηρεσίες στο Austrian Business Lounge Plaza ή Pier Ost στη Βιέννη. Όσοι επιθυμούν να προετοιμαστούν ψυχολογικά για την πτήση, χαλαρώνοντας σε ήσυχους χώρους με θέα στον αεροδιάδρομο, μπορούν να αγοράσουν άδεια πρόσβασης στο χώρο υποδοχής της Αίθουσας RedLounge, την ημέρα της πτήσης τους.

Με ειδικό κόστος ανά χρήση της αίθουσας αναμονής, προσφέρεται μια μεγάλη ποικιλία γευμάτων και ποτών από την εταιρεία τροφοδοσίας DO&CO, δωρεάν W-LAN σύνδεση, χώρους εργασίας με υπολογιστές που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, εθνικές και διεθνείς εφημερίδες και περιοδικά και τηλεόραση με διεθνή προγράμματα.

Για τους επιβάτες της Austrian Airlines που μεταπιβιβάζονται στη Βιέννη και έχουν χρόνο μέχρι την αναχώρηση της επόμενης πτήσης τους, αυτή η προσφορά είναι ιδιαίτερα ελκυστική. Μπορούν να περάσουν το χρόνο τους σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και να απολαύσουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στο Business Lounge της Austrian.

To redlounge είναι η πρώτη, καινοτόμος, επιπρόσθετη υπηρεσία από την Austrian Airlines. Η πρόσβαση ισχύει μόνο μία φορά για το Business Lounges Plaza και Pier Ost της Austrian πριν την αναχώρηση στη Βιέννη. Οι επιβάτες θα πρέπει να διαθέτουν κάρτα επιβίβασης Οικονομικής Θέσης σε ισχύ για την ημέρα της αναχώρησης με πτήση της Austrian Airlines ή αρ. πτήσης της Austrian Airlines. Ο πελάτες μπορεί να πληρώσει για την πρόσβαση με πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα. Η διαθεσιμότητα των θέσεων δεν είναι εγγυημένη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024