Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτην υλοποίηση μεγάλης ανθρωπιστικής βοήθειας συμβάλλει και η Emirates Airline

Στην υλοποίηση μεγάλης ανθρωπιστικής βοήθειας συμβάλλει και η Emirates Airline

Για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στις περιοχές της Νότιας Ασίας που επλήγησαν από τα καταστροφικά `τσουνάμι`, την προηγούμενη Κυριακή κινητοποιήθηκε και η αεροπορική εταιρία Emirates Airline. Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτες […]

Για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στις περιοχές της Νότιας Ασίας που επλήγησαν από τα καταστροφικά `τσουνάμι`, την<...> προηγούμενη Κυριακή κινητοποιήθηκε και η αεροπορική εταιρία Emirates Airline. Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτες 100 σκηνές από ένα φορτίο 1.000, που δώρισαν ευεργέτες από τη Σρι Λάνκα, έχουν ήδη μεταφερθεί μέσω της Emirates SkyCargo από το Ντουμπάι στο Κολόμπο, καθώς και πέντε τόνοι τρόφιμα από το Ντουμπάι στις Μαλδίβες.

Μάλιστα, μέσα στις επόμενες μέρες, η αεροπορική εταιρία, σύμφωνα με χτεσινή της ανακοίνωση, θα προσφέρει και θα μεταφέρει ανθρωπιστικές και νοσηλευτικές προμήθειες δωρεάν ή σε εξαιρετικά μειωμένες τιμές σε πολλές από τις πληγείσες περιοχές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η διοίκηση της εταιρίας:

Στο Κολόμπο, θα μεταφερθούν 10 τόνοι τρόφιμα και ρούχα από τον όμιλο της Emirates, καθώς και οι υπολειπόμενες 900 σκηνές, μέσω των τακτικών πτήσεων της εταιρίας. Επιπλέον, θα μεταφερθούν νοσοκομειακά οχήματα και 4.000 σκηνές από τον Ερυθρό Σταυρό του Ντουμπάι με δύο φορτηγά αεροσκάφη Boeing 747-200. Επιπρόσθετα, φαρμακευτικές προμήθειες από την πρεσβεία της Σρι Λάνκα στη Σουηδία θα μεταφερθούν από το Γκαίτεμποργκ στο Κολόμπο δωρεάν.

Η Emirates έχει ήδη προμηθεύσει την περιοχή Μάλε, στις Μαλδίβες με 30 τόνους εμφιαλωμένο νερό. Ταυτόχρονα διαθέτει προς χρήση τον αποθηκευτικό χώρο μίας εκ των πτήσεων της για Μάλε. Παράλληλα, η εταιρία θα αναλάβει δωρεάν τη μεταφορά 183 κουτιών με ρούχα και κουβέρτες, συνολικού βάρους 2,5 τόνων, τα οποία προσφέρονται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αεροδρομίου του Μάντσεστερ.

Στην Τζακάρτα, η Emirates θα μεταφέρει 35 τόνους μουσαμάδες από την Unicef, Ντουμπάι. Στη Μπανγκόκ, την Κουάλα Λουμπούρ, το Κολόμπο και το Δελχί, θα μεταφέρει συνολικά 90 τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας από την Κοινότητα του Ιρακινού Ερυθρού Σταυρού της Τεχεράνης.

Τέλος, στην περιοχή Μάντρας της Ινδίας, θα αποσταλούν με τη βοήθεια της Emirates φαρμακευτικές προμήθειες από το Γαλλικό Σωματείο Ιατρών, MEDICOR.

Επίσης, να σημειωθεί ότι οι προσπάθειες της Emirates για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας συντονίζονται με τις κρατικές αρχές κάθε χώρας, στοχεύοντας στην άμεση και αποτελεσματική μεταφορά των προμηθειών στους προαναφερθέντες προορισμούς, καθώς και στην εξασφάλιση της άμεσης παράδοσης τους στους επιζήσαντες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024