Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτο Abu Dhabi πετάει από 1η Μαρτίου 2006 η Singapore Airlines

Στο Abu Dhabi πετάει από 1η Μαρτίου 2006 η Singapore Airlines

Τρεις πτήσεις την εβδομάδα για Abu Dhabi ξεκινάει από την 1η Μαρτίου 2006 η αεροπορική εταιρία Singapore Airlines, αυξάνοντας έτσισε δύο τους προορισμούς της προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έπειτα […]

Τρεις πτήσεις την εβδομάδα για Abu Dhabi ξεκινάει από την 1η Μαρτίου 2006 η αεροπορική εταιρία Singapore Airlines, αυξάνοντας έτσι<...>σε δύο τους προορισμούς της προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έπειτα και από το Ντουμπάι.

Οι πτήσεις, οι οποίες θα εκτελούνται με αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200, θα αναχωρούν από την Σιγκαπούρη κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή στη 13.00 και θα φτάνουν στο Abu Dhabi στις 16.30 της ίδιας ημέρας. Από το Abu Dhabi η πτήση θα συνεχίζεται για τη Jeddah της Σαουδικής Αραβίας.

Το Abu Dhabi είναι το μεγαλύτερο από τα επτά Εμιράτα και αποτελεί την ομοσπονδιακή τους πρωτεύουσα. Εξάγοντας πετρέλαιο από τη δεκαετία του `60, το Abu Dhabi είναι ένα σύγχρονο και εύπορο κράτος που πρόσφατα αναδείχτηκε σε μεγάλο οικονομικό κέντρο για τη Μέση Ανατολή, ενισχύοντας τη φήμη του ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός στην περιοχή.

Το Abu Dhabi προσφέρει ποικιλία τουριστικών δραστηριοτήτων. Από τα πολυάριθμα εμπορικά κέντρα, μέχρι τις βόλτες με καμήλα και τις γιορτές στα χνάρια των βεδουίνων κάτω από τον έναστρο ουρανό της ερήμου, οι τουρίστες θα έχουν συνέχεια κάτι να κάνουν.

Η Singapore Airlines θα είναι η μόνη αεροπορική εταιρία που θα εκτελεί πτήσεις μεταξύ του Abu Dhabi και της Σιγκαπούρης και αναμένεται να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη διευκόλυνση και την ανάπτυξη της εμπορικής και της τουριστικής κίνησης μεταξύ της Σιγκαπούρης και της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ασίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Σημειώνεται πως με την έναρξη των πτήσεων της Singapore Airlines με προορισμό τη Μόσχα μέσω Dubai – επίσης την 1η Μαρτίου 2006 – η επιστροφή των πτήσεων προς Jeddah μέσω Abu Dhabi κάνει 13 τις εβδομαδιαίες πτήσεις της Singapore Airlines προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, 10 για Dubai και 3 για Abu Dhabi.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024