Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτον Εισαγγελέα το πόρισμα για το δυστύχημα της Helios Airways

Στον Εισαγγελέα το πόρισμα για το δυστύχημα της Helios Airways

Την παραπομπή του πορίσματος της Μονομελούς Ερευνητικής Επιτροπής σχετικά με το αεροπορικό δυστύχημα της Helios Airways στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, αποφάσισε κατά την χτεσινή του συνεδρείατο Υπουργικό Συμβούλιο, προκειμένου […]

Την παραπομπή του πορίσματος της Μονομελούς Ερευνητικής Επιτροπής σχετικά με το αεροπορικό δυστύχημα της Helios Airways στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, αποφάσισε κατά την χτεσινή του συνεδρεία<...>το Υπουργικό Συμβούλιο, προκειμένου να εξεταστεί η ύπαρξη ποινικών ή άλλων ευθυνών.

Η δημοσιοποίηση ή μη του πορίσματος Καλλή θα αποφασιστεί επίσης από τον Γενικό Εισαγγελέα. Επί αυτού μάλιστα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, κ. Χρ. Πασιάρδης ανέφερε: “Το Υπουργικό Συμβούλιο δεν έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει για τη δημοσιοποίηση ενός πορίσματος, για το οποίο υπάρχει τόση αναμονή από τον κόσμο. Αυτό εναπόκειται στον ίδιο το Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, ο οποίος θα αποφασίσει κατά πόσον και εναντίον ποίου υπάρχουν οποιεσδήποτε ποινικές ευθύνες. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορεί, προτού μελετηθεί από το Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας και αποφασιστεί από το Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας εναντίον ποίου είναι δυνατόν, ενδεχομένως, να ασκηθούν ποινικές διώξεις, να δημοσιοποιηθεί ένα πόρισμα στο οποίο εμφαίνονται διάφορα ονόματα τα οποία, τελικά, είναι δυνατόν να κριθούν από τον ίδιο το Γενικό Εισαγγελέα ότι δεν πρόκειται να διωχθούν ποινικά”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024