Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣΥΝ: Μείζον πολιτικό θέμα για τη χώρα και τον ελληνικό λαό το ζήτημα της Ολυμπιακής
Αναγκαία η αναβάθμιση και ανασυγκρότηση της εταιρίας

ΣΥΝ: Μείζον πολιτικό θέμα για τη χώρα και τον ελληνικό λαό το ζήτημα της Ολυμπιακής

Με αφορμή της δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστή Χατζηδάκη, μετά τη συνάντηση του με τον Κοινοτικό Επίτροπο, κ. Ζακ Μπαρό, ο Συνασπισμός με ανακοίνωση του σχολιάζει πως […]

Με αφορμή της δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστή Χατζηδάκη, μετά τη συνάντηση του με τον Κοινοτικό Επίτροπο, κ. Ζακ Μπαρό, ο Συνασπισμός με ανακοίνωση του σχολιάζει πως το ζήτημα της Ολυμπιακής<...>δεν είναι ένα «περίπλοκο νομικό» θέμα, όπως δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, αλλά “μείζον πολιτικό θέμα για τη χώρα και τον ελληνικό λαό”.

Όπως υποστηρίζει ο Συνασπισμός: “Ο κ. Κ. Χατζηδάκης, αντί να συνεχίζει τα παζάρια στη βάση των απαράδεκτων πιέσεων και κατευθύνσεων της Ε.Ε., οφείλει να εγκαταλείψει τα σχέδια για την ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής και τους εκβιασμούς προς του εργαζόμενους της εταιρίας. Σήμερα όσο ποτέ, η χώρα μας έχει ανάγκη την αναβάθμιση και ανασυγκρότηση της Ολυμπιακής ως δημόσιας επιχείρησης με εθνικό και κοινωνικό ρόλο σε όφελος των πολιτών και της Περιφέρειας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024