Τελευταία νέα

Συνεργασία Germanwings και bmibaby

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ITB: Κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης ITB στο Βερολίνο ανακοινώθηκε από την γερμανική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Germanwings, που είναι θυγατρική της Eurowings, ότι στο κοντινό μέλλον […]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ITB: Κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης ITB στο Βερολίνο ανακοινώθηκε από την γερμανική αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Germanwings<...>, που είναι θυγατρική της Eurowings, ότι στο κοντινό μέλλον θα συνεργασθεί με την αγγλική επίσης αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους bmibaby, θυγατρική της bmi, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των δύο εταιριών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της μητρικής εταιρίας της Germanwings, Eurowings, κ. Friedrich-Wilhelm Weitholz “και οι δύο εταιρίες έχουν υψηλές προδιαγραφές στην ασφάλεια, την ποιότητα, και την αξιοπιστία. Ο κλάδος των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους έχει κατακτήσει ολόκληρη την αεροπορική βιομηχανία, και μάλιστα αναπτύσσεται πιο γρήγορα από ότι η παραδοσιακή μορφή αεροπορικών εταιριών. Οι αεροπορικοί αναλυτές πιστεύουν ότι αυτό το καλοκαίρι το 20% των πτήσεων στην Ευρώπη θα γίνεται από αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους”.

Συνεχίζοντας ο κ. Weitholz ανέφερε ότι “οι διαφοροποιήσεις μεταξύ των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους και των ναυλωμένων πτήσεων όλο και λιγοστεύουν με αποτέλεσμα, οι δύο κλάδοι να έρχονται όλο και πιο κοντά. Επίσης, οι αεροπορικές εταιρίες κανονικών πτήσεων προσφέρουν πολύ χαμηλές τιμές. Μέσα σε αυτό το κλίμα της αγοράς η Germanwings αποφάσισε να συνεργασθεί με την bmibaby”.

Ο κ. Tony Davis διευθύνων σύμβουλος της bmibaby τόνισε στην ομιλία του ότι “με αυτή τη συνεργασία και οι δύο αεροπορικές εταιρίες ενδυναμώνουν τις πωλήσεις τους στους προορισμούς που και οι δύο εξυπηρετούν, όπως την Ισπανία, τη Γαλλία, την Μεγάλη Βρετανία, και την Τσεχία. Στην πρώτη σελίδα των κόμβων και των δύο εταιριών θα υπάρχουν οι διαδρομές και των δύο εταιριών, ενώ οι πελάτες θα καθοδηγούνται κατευθείαν στον κόμβο της αντίστοιχης εταιρίας για να κάνουν την κράτηση τους”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024