Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤα κέρδη της easyJet προβλέπεται να αυξάνονται με βραδύτερο ρυθμό

Τα κέρδη της easyJet προβλέπεται να αυξάνονται με βραδύτερο ρυθμό

Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους easyJet ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να επεκτείνεται και να σημειώνει μεγαλύτερα κέρδη από την επόμενη χρονιά, αλλά όχι τόσο γρήγορα, όσο προέβλεπε στις προηγούμενες εκτιμήσεις […]

Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους easyJet ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει να επεκτείνεται και να σημειώνει μεγαλύτερα κέρδη<...> από την επόμενη χρονιά, αλλά όχι τόσο γρήγορα, όσο προέβλεπε στις προηγούμενες εκτιμήσεις της.

Συγκεκριμένα, σε πρόσφατη ανακοίνωση της η εταιρία αναφέρει ότι αναμένει τα κέρδη προ φόρων να είναι περισσότερα από 60 εκατ. δολάρια, δηλαδή περισσότερα από την προηγούμενη εκτίμηση της, που έκανε λόγο για τουλάχιστον 52 εκατ. δολάρια.

Ακόμα, ανακοινώθηκε ότι θα προχωρήσει σε αύξηση του πληρώματος κατά 16% στους επόμενους 12 μήνες, ενώ η προηγούμενη σχετική ανακοίνωση της εταιρίας την υπολόγιζε στο 24%.

Σχετικά με την πορεία της εταιρίας στο τελευταίο τέταρτο του 2004, ο διευθυντής της easyJet κ. Ray Webster προβλέπει τάσεις αύξησης των κερδών, ενώ χαρακτηριστικά αναφέρει ότι “τα έσοδα αναμένεται να αυξηθούν κατά 16%, με τον αριθμό των επιβατών να αγγίζει τα 24εκατ..

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024