Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤην πρώτη επέτειο της συνεργασίας τους γιόρτασαν η Aegean και η Lufthansa

Την πρώτη επέτειο της συνεργασίας τους γιόρτασαν η Aegean και η Lufthansa

Στην έκθεση Philoxenia, η αυλαία της οποίας έπεσε το βράδυ της Κυριακής, γιόρτασαν την πρώτη επέτειο της συνεργασίας τους οι εταιρίες Aegean Airlines και Lufthansa German Airlines,τις πτήσεις κοινού κωδικού […]

Στην έκθεση Philoxenia, η αυλαία της οποίας έπεσε το βράδυ της Κυριακής, γιόρτασαν την πρώτη επέτειο της συνεργασίας τους οι εταιρίες Aegean Airlines και Lufthansa German Airlines,<...>τις πτήσεις κοινού κωδικού των οποίων χρησιμοποίησε μεγάλος αριθμός επιβατών.

Όπως αναφέρθηκε, περισσότερο ευνοημένοι από τις επιπρόσθετες αεροπορικές συνδέσεις και επιλογές που προσφέρουν οι Aegean και Lufthansa είναι οι επιβάτες της Βορείου Ελλάδος. Με τις πτήσεις της Aegean που φέρουν κοινούς κωδικούς με τη Lufthansa, οι ταξιδιώτες μπορούν να αναχωρούν από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το Μόναχο και τη Φρανκφούρτη και στη συνέχεια να επιλέγουν πτήση ανταπόκρισης προς πολλούς γερμανικούς, αλλά και διεθνείς προορισμούς. Υπενθυμίζεται ότι από τις 26 Μαρτίου 2006 η Aegean ενίσχυσε τις πτήσεις της από τις βάσεις της στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Μόναχο με μια δεύτερη καθημερινή πτήση, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό της Βορείου Ελλάδας για αυθημερόν επαγγελματικά ταξίδια, καθώς και σε συνεργασία με την Lufthansa για περισσότερες παγκόσμιες ανταποκρίσεις μέσω του νέου Terminal 2 του Μονάχου.

Σημαντική βελτίωση παρουσιάζουν και οι συνδέσεις από και προς τα ελληνικά νησιά. Συνολικά 82 καθημερινές πτήσεις εντός της Ελλάδας και επιπρόσθετες πτήσεις προς το Μόναχο και τη Φρανκφούρτη, το `Αμστερνταμ, τις Βρυξέλλες, τη Λάρνακα, το Ανόβερο, το Βερολίνο, το Αμβούργο και το Παρίσι, πραγματοποιούνται ως πτήσεις κοινού κωδικού.

Παράλληλα με την εισαγωγή πτήσεων κοινού κωδικού, οι ανταποκρίσεις και τα προγράμματα πτήσεων έχουν συγχρονιστεί ώστε να προσφέρουν άνετο και ενιαίο ταξίδι. Οι τακτικοί επιβάτες που είναι καταγεγραμμένοι σε ένα από τα προγράμματα μιλίων, έχουν την ευκαιρία να συλλέγουν και να εξαργυρώνουν μίλια τόσο στο δίκτυο της Aegean Airlines όσο και στο δίκτυο της Lufthansa.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024