Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤην υπηρεσία check-in μέσω SMS εγκαινιάζει παγκοσμίως η Singapore Airlines

Την υπηρεσία check-in μέσω SMS εγκαινιάζει παγκοσμίως η Singapore Airlines

Διαθέσιμη στο επιβατικό κοινό είναι από αυτό το μήνα η πρωτοποριακή υπηρεσία SMS check-in της Singapore Airlines, η οποία προσφέρειτη δυνατότητα στους frequent flyers (μέλη του PPS Club και του […]

Διαθέσιμη στο επιβατικό κοινό είναι από αυτό το μήνα η πρωτοποριακή υπηρεσία SMS check-in της Singapore Airlines, η οποία προσφέρει<...>τη δυνατότητα στους frequent flyers (μέλη του PPS Club και του KrisFlyer) και στους εγγεγραμμένους χρήστες στο site της εταιρίας να κάνουν εύκολα και άνετα check-in, στέλνοντας ένα απλό SMS από τις περισσότερες πόλεις του παγκόσμιου δικτύου της Singapore Airlines, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας.

Να σημειωθεί ότι η υπηρεσία SMS check-in, η οποία πρωτοξεκίνησε τον Αύγουστο του 2004, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της αεροπορικής εταιρίας να κάνουν check-in και να επιβεβαιώνουν τη θέση του καθίσματος τους από μακριά, χρησιμοποιώντας μηνύματα κειμένου από το κινητό τους τηλέφωνο. Ενώ, αρχικά η υπηρεσία ήταν διαθέσιμη μόνο σε 12 προορισμούς, η Singapore Airlines την επέκτεινε στις περισσότερες πόλεις προς τις οποίες πετά.

Για να χρησιμοποιήσει ο πελάτης την υπηρεσία SMS check-in πρέπει αρχικά να εγγραφεί στο site της Singapore Airlines και στη συνέχεια να κάνει κλικ στο εικονίδιο `My flight Alerts`, επιλέγοντας ύστερα το `Check-in Notification Service via SMS`. Αφού εγγραφεί, λαμβάνει ένα SMS από τη Singapore Airlines 48 ώρες πριν από την αναχώρηση της πτήσης του. Για να κάνει check-in ο πελάτης πρέπει να απαντήσει στο μήνυμα μέσα σε 2 έως 48 ώρες πριν από την αναχώρηση και μέσα σε λίγα λεπτά θα λάβει την επιβεβαίωση μέσω SMS, καθώς επίσης και τον αριθμό της θέση του. Έτσι, την ημέρα της αναχώρησης, ο πελάτης το μόνο που θα πρέπει να κάνει είναι να απευθυνθεί στο καθορισμένο γκισέ στο αεροδρόμιο για να προμηθευτεί την κάρτα επιβίβασης του και να κάνει check-in στις αποσκευές του.

Η υπηρεσία SMS check-in, μαζί με τις υπηρεσίες τηλεφώνου, Internet και fax, αποτελεί μέρος μιας σειράς υπηρεσιών μέσω κινητού τηλεφώνου, που διαθέτει η Singapore Airlines, προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της την άνεση να κάνουν check-in ή να πάρουν πληροφορίες για την εταιρία, όποτε εκείνοι θέλουν και απ΄ όπου και αν βρίσκονται.

Τέλος, να τονιστεί ότι οι επιβάτες μπορούν να κάνουν χρήση αυτής της υπηρεσίας στις περισσότερες πόλεις, που εξυπηρετούνται από την Singapore Airlines, εκτός από αυτές του Ahmedabad, Amritsar, Bangalore, Colombo, Ho Chi Minh City, Kolkata και Mumbai. Επιπλέον, η υπηρεσία SMS check-in δεν διατίθεται σε πελάτες που χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα που είναι συνδεδεμένα με παρόχους της Ιαπωνίας, Κορέας, Κίνας, Καναδά και ΗΠΑ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024