Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤο πόρισμα Καλλή ζητούν οι συγγενείς θυμάτων της Helios

Το πόρισμα Καλλή ζητούν οι συγγενείς θυμάτων της Helios

Την παράδοση του πορίσματος Καλλή για την αεροπορική τραγωδία της Helios, που σημειώθηκε στις 14 Αυγούστου 2005 στο Γραμματικό και στοίχισε τη ζωή σε 121 άτομα, ζητούν οι συγγενείς των […]

Την παράδοση του πορίσματος Καλλή για την αεροπορική τραγωδία της Helios, που σημειώθηκε στις 14 Αυγούστου 2005 στο Γραμματικό και στοίχισε τη ζωή σε 121 άτομα, ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων, προκειμένου να το αξιοποιήσουν<...>στις νομικές τους διεκδικήσεις, με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο πρόεδρος της Επιτροπής Συγγενών Θυμάτων, κ. Νικόλας Γιασουμής, επεσήμανε ότι μετά τη συμπλήρωση, τον ερχόμενο Αύγουστο, δύο χρόνων από το δυστύχημα, οι συγγενείς δεν θα μπορούν να κινηθούν νομικά, όσον αφορά στις αστικές ευθύνες και να ιεκδικήσουν αποζημιώσεις.

Ο κ. Γιασουμή ανέφερε ότι ανάλογα με την απάντηση που θα ληφθεί, θα αποφασιστεί κατά πόσον θα ζητηθεί συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ για την εξέταση της υπόθεσης από την ελληνική δικαιοσύνη ανακοίνωσε ότι αποφασίστηκε να μην μεταβούν για κατάθεση στην Ελλάδα οι 75 συγγενείς, που έχουν κληθεί, αφού έγιναν διευθετήσεις, ώστε οι καταθέσεις να δοθούν στις Κυπριακές Αρχές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024