Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤσολάκης: Το πόρισμα δεν μπορεί να φύγει χωρίς να είναι έτοιμο

Τσολάκης: Το πόρισμα δεν μπορεί να φύγει χωρίς να είναι έτοιμο

“Το πόρισμα δεν μπορεί να φύγει χωρίς να είναι έτοιμο” διαμήνυσε στον κυπριακό τύπο και λαό ο πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων,κ. Ακριβός Τσολάκης, δεχόμενος πιέσεις […]

“Το πόρισμα δεν μπορεί να φύγει χωρίς να είναι έτοιμο” διαμήνυσε στον κυπριακό τύπο και λαό ο πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Συμβάντων,<...>κ. Ακριβός Τσολάκης, δεχόμενος πιέσεις για κατάθεση του στην κυπριακή αντίστοιχη Επιτροπή, έπειτα και από το διορισμό της Ανεξάρτητης Διερευνητικής Επιτροπής από την Κυβέρνηση για την εύρεση των αιτιών, που οδήγησαν σε συντριβή αεροσκάφος της Helios Airways πέρσι το καλοκαίρι, αλλά και την επιμονή των συγγενών για απόδοση ευθυνών.

Όπως δήλωσε στην κυπριακή εφημερίδα `Πολίτης` ο κ. Τσολάκης “δεν εκκρεμούν στοιχεία ή καταθέσεις”, και όπως συμπλήρωσε η έρευνα είναι πλήρης. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η καθυστέρηση της κατάθεσης του πορίσματος οφείλεται στην μετάφραση του, που δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη από την αγγλική γλώσσα, στην οποία είναι γραμμένο.

Τέλη του μηνός και συγκεκριμένα στις 29, ο πρόεδρος της Ελληνικής Επιτροπής θα βρίσκεται και πάλι στην Κύπρο, προκειμένου να συμμετάσχει ως ομιλητής σε συνέδριο για την ασφάλεια των πτήσεων, που διοργανώνεται από την κυπριακή ΕΔΑΔ και το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024