Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΒραβεύσεις της Delta από εξειδικευμένα ταξιδιωτικά περιοδικά

Βραβεύσεις της Delta από εξειδικευμένα ταξιδιωτικά περιοδικά

Πολυάριθμα βραβεία της αεροπορικής βιομηχανίας, για τα προϊόντα, τις συνεργασίες της και τις υπηρεσίες αέρος κέρδισε η Delta Air Lines, χάρη στην αναγνώριση των πελατών και τη δέσμευση των ανά […]

Πολυάριθμα βραβεία της αεροπορικής βιομηχανίας, για τα προϊόντα, τις συνεργασίες της και τις υπηρεσίες αέρος κέρδισε η Delta Air Lines, χάρη στην αναγνώριση των πελατών και τη δέσμευση των ανά τον κόσμο επαγγελματιών<...>υπαλλήλων της να μεταμορφώσουν την ταξιδιωτική εμπειρία.

Οι αναγνώστες των περιοδικών Executive Travel και Global Traveler, καθώς και τα Παγκόσμια Ταξιδιωτικά Βραβεία (World Travel Awards) πρόσφατα επευφήμησαν τη Delta για τις εξαιρετικές υπηρεσίες και την συνολική αισθητή διάκρισή της στην ταξιδιωτική βιομηχανία. Πρόσφατα, το περιοδικό Executive Travel ψήφισε τη Delta “καλύτερη” σε 11 κατηγορίες μέσα σε ένα και μόνο χρόνο, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρία στην ιστορία αυτής της έκδοσης, συμπεριλαμβανομένων των τιμητικών διακρίσεων στις κατηγορίες:

  • Best Domestic Airline/ Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία Εσωτερικού
  • Best Domestic Airline for First Class Service/ Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία Εσωτερικού για τις υπηρεσίες Πρώτης Θέσης
  • Best Domestic Airline for Business Class Service/ Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία Εσωτερικού για τις υπηρεσίες στην Διακεκριμένη Θέση
  • Best Airline for Flights to Africa/ Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία για Πτήσεις προς Αφρική
  • Best Airline for Flights to the Caribbean/ Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία για Πτήσεις προς Καραϊβική
  • Best Airline for Flights to Central and South America/ Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία για Πτήσεις Κεντρική και Νότιο Αμερική
  • Best Airline for Flights to Mexico/ Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία για Πτήσεις προς Μεξικό
  • Best Airline for Flights to Western Europe/ Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία για Πτήσεις προς Δυτική Ευρώπη
  • Best Airline for Airport Lounges/ Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία ως προς τους Χώρους Αναμονής Αεροδρομίων
  • Best Airline Customer Service/ Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία ως προς την Εξυπηρέτηση Πελατών
  • Best Frequent Flyer Program Domestic/ Καλύτερο Πρόγραμμα Τακτικών Επιβατών Πτήσεων Εσωτερικού

`Αλλοι πρόσφατοι τιμητικοί τίτλοι έχουν ως εξής:
  • Κατά τη διάρκεια του εορτασμού των 14 χρόνων από την θέσπιση του Θεσμού των Ετήσιων Παγκόσμιων Ταξιδιωτικών Βραβείων, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες ανά την υφήλιο τίμησαν τη Delta ως «Αεροπορική Εταιρία Βόρειας Αμερικής με την Καλύτερη Διακεκριμένη Θέση»
  • Στην έρευνα “2007 North America Airline Satisfaction Survey” που πραγματοποίησε η εταιρία J.D. Power & Associates στις αρχές του καλοκαιριού και αφορά την ικανοποίηση πελατών προς Αεροπορικές Εταιρίες Βορείου Αμερικής, κατέταξε τη Delta στη δεύτερη θέση
  • Για δεύτερη συνεχή χρονιά το περιοδικό Global Traveler ανακήρυξε τη SkyTeam® ως την «Καλύτερη Αεροπορική Συμμαχία» του 2006.
  • Επιπλέον, η εταιρία J.D. Power and Associates κατέταξε τη Delta στη δεύτερη θέση ανάμεσα στους παραδοσιακούς αερομεταφορείς δικτύου, στην έρευνα “2007 North America Airline Satisfaction Survey” που πραγματοποίησε στις αρχές του καλοκαιριού και αφορά την ικανοποίηση πελατών προς Αεροπορικές Εταιρίες Βορείου Αμερικής.

“Το προσωπικό της Delta ανά τον κόσμο είμαστε ενθουσιασμένοι για το γεγονός ότι οι πελάτες, οι ταξιδιωτικοί πράκτορες και οι ειδικοί της αεροπορικής βιομηχανίας αναγνωρίζουν την αεροπορική εταιρία μας για τις εξαιρετικές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις, που είναι άμεσο αποτέλεσμα της δέσμευσής μας για παροχή ανώτατου επιπέδου υπηρεσιών & εξυπηρέτησης που πασχίζουμε να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες ανά την υφήλιο,” δήλωσε ο κ. Ed Bastian, Πρόεδρος και Οικονομικός Διευθυντής της Delta. “Οι τιμητικές διακρίσεις από τους πελάτες μας είναι απόδειξη της αφοσίωσης και της αποφασιστικότητας των υπαλλήλων για να δώσουμε νέα μορφή και αίσθηση στην ταξιδιωτική εμπειρία” πρόσθεσε.

Η Delta συνεχίζει να επεκτείνεται σε καινούριες διεθνείς και εσωτερικές αγορές και να προβαίνει σε βελτιώσεις και εμπλουτισμό προϊόντων και υπηρεσιών που απευθύνονται στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Από το 2005, η Delta έχει προσθέσει περίπου 80 νέα διεθνή δρομολόγια και έχει μεταφέρει ρεκόρ επιβατών διεθνώς, κατά τη διάρκεια του Αυγούστου 2007. Επιπλέον, οι αποκλειστικές νέες επιλογές γευμάτων σε εσωτερικές και διεθνείς πτήσεις, καθώς και το ηγετικό στον τομέα της αεροπορικής βιομηχανίας σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει κατόπιν ζήτησης, επιτρέπει στους πελάτες να απολαμβάνουν μια πιο άνετη και διασκεδαστική ταξιδιωτική εμπειρία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024