Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΞανά στους αιθέρες το Boeing 737 – 800 της Helios Airways που είχε καθηλωθεί για έλεγχο στη Λάρνακα

Ξανά στους αιθέρες το Boeing 737 – 800 της Helios Airways που είχε καθηλωθεί για έλεγχο στη Λάρνακα

Στους αιθέρες βρέθηκε προχτές το απόγευμα, με κατεύθυνση το Δουβλίνο της Ιρλανδίας, το Boeing 737 – 800 της Helios Airwaysπου είχε καθηλωθεί για έλεγχο στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, μετά από […]

Στους αιθέρες βρέθηκε προχτές το απόγευμα, με κατεύθυνση το Δουβλίνο της Ιρλανδίας, το Boeing 737 – 800 της Helios Airways<...>που είχε καθηλωθεί για έλεγχο στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, μετά από δύο αναγκαστικές προσγειώσεις που είχε πραγματοποιήσει εξαιτίας προβλήματος στο σύστημα αέρος σε μια από τις μηχανές του.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου και διευθυντή πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρίας Helios Airways, κ. Νίκο Αναστασιάδη, “τεχνικοί της Boeing και της αεροπορικής εταιρίας άλλαξαν το εξάρτημα και αποκατέστησαν τη βλάβη που είχε παρουσιαστεί στο αεροσκάφος”.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η εταιρία εκφράζει απολογίες στους επιβάτες που επέβαιναν στο αεροσκάφος της που πραγματοποίησε αυτές τις μέρες αναγκαστικές προσγειώσεις και διαβεβαιώνει ότι “η ασφάλεια παραμένει η πρώτη της προτεραιότητα”, ενώ “και στις δύο περιπτώσεις η επιστροφή των αεροσκαφών έγινε για προληπτικούς λόγους.

Τέλος, να σημειωθεί ότι το Boeing, πριν την κανονική του αναχώρηση, υποβλήθηκε και σε έλεγχο αεροπλοϊμότητας εν πτήσει, χωρίς επιβάτες από μηχανικούς της εταιρίας Helios, της Boeing και του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024