Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΞεκίνησαν τις αυξήσεις οι αεροπορικές εταιρίες λόγω πετρελαίου

Ξεκίνησαν τις αυξήσεις οι αεροπορικές εταιρίες λόγω πετρελαίου

Σε νέα αύξηση των τιμών των εισιτηρίων της, εξαιτίας της αύξησης της τιμής του πετρελαίου, προχώρησε η αμερικανική αεροπορική εταιρία United Airlines, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα, μεταδίδουν τα […]

Σε νέα αύξηση των τιμών των εισιτηρίων της, εξαιτίας της αύξησης της τιμής του πετρελαίου, προχώρησε η αμερικανική αεροπορική<...> εταιρία United Airlines, η οποία αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα, μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρίας, από χθες κάθε εισιτήριο θα είναι ακριβότερο κατά 5 δολάρια (περίπου 4,10 ευρώ), κάνοντας έτσι κάθε ταξίδι με επιστροφή ακριβότερο κατά 10 δολάρια.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρίας John Tague, απέδωσε την αύξηση στην εκτίναξη της τιμής του πετρελαίου για τα αεροπλάνα, της κηροζίνης, “στο ιστορικό υψηλό τους”. Η United Airlines, η οποία συνεχίζει τη λειτουργία της από το Δεκέμβριο του 2002 υπό αναγκαστική διαχείριση, είχε προχωρήσει ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο σε αύξηση της τιμής των εισιτηρίων της κατά 10 δολάρια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024