Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜε αυξήσεις ναύλων ανταποκρίνεται η Lufthansa στο αυξημένο κόστος των καυσίμων

Με αυξήσεις ναύλων ανταποκρίνεται η Lufthansa στο αυξημένο κόστος των καυσίμων

Με την εισαγωγή της προσωρινής επιβάρυνσης καυσίμου για τα αεροπορικά ταξίδια, η Lufthansa ανταποκρίνεται στις τρέχουσες τιμές του αργού πετρελαίου και της κηροζίνης οι οποίες έχουν εκτιναχθεί σε επίπεδα ρεκόρ […]

Με την εισαγωγή της προσωρινής επιβάρυνσης καυσίμου για τα αεροπορικά ταξίδια, η Lufthansa ανταποκρίνεται<...> στις τρέχουσες τιμές του αργού πετρελαίου και της κηροζίνης οι οποίες έχουν εκτιναχθεί σε επίπεδα ρεκόρ τους τελευταίους μήνες.

Από τις 24 Αυγούστου 2004, θα χρεώνεται μια προσαύξηση των δύο Ευρώ ανά σκέλος ταξιδίου για τις ενδο-Γερμανικές και τις ενδο-Ευρωπαϊκές πτήσεις. Όσο για τα υπερατλαντικά δρομολόγια, τα οποία απαιτούν περισσότερα καύσιμα και άρα το καύσιμο έχει μεγαλύτερο ποσοστό στο συνολικό λειτουργικό κόστος της πτήσης, η επιβάρυνση θα ανέλθει στα επτά Ευρώ ανά σκέλος ταξιδίου.

Χάρη στην προβλεπόμενη πολιτική καυσίμων και τον οικονομικό σε κατανάλωση στόλο, η Lufthansa βρίσκεται σε σχετικά καλύτερη θέση από τους ανταγωνιστές της. Ως αποτέλεσμα, η Lufthansa μπόρεσε να αποφύγει για συγκριτικά μεγαλύτερο χρόνο την επιβολή προσαύξησης καυσίμου, αλλά και να καταφέρει αυτή η αύξηση να είναι μικρότερη από την αντίστοιχη των ανταγωνιστών της. Ούτως ή άλλως, οι υψηλές τιμές του αργού πετρελαίου και της κηροζίνης αποτελούν ένα δυσβάσταχτο φορτίο για τα λειτουργικά έξοδα της εταιρίας και απαιτούν αντιμετώπιση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024