Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ "καλύτερη δημιουργία" της Olympic Air βραβεύθηκε στη Philoxenia 2011
Επίδειξη και διάθεση των υπηρεσιών της Olympic Air στο κοινό της Philoxenia

Η "καλύτερη δημιουργία" της Olympic Air βραβεύθηκε στη Philoxenia 2011

Το υψηλής τεχνολογίας περίπτερο της Olympic Air έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες της Philoxenia να ζήσουν από κοντά την εμπειρία των ψηφιακών υπηρεσιών και εφαρμογών (e-services) που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της.

Το βραβείο “Καλύτερης Δημιουργίας” απέσπασε η Olympic Air για το πρωτοποριακής αντίληψης περίπτερο, με το οποίο συμμετείχε στην 27η Έκθεση Philoxenia 2011, από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Το υψηλής τεχνολογίας περίπτερο της Olympic Air έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να ζήσουν από κοντά την εμπειρία των ψηφιακών υπηρεσιών και εφαρμογών (e-services) που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της. Μέσα από διαδραστικές και συμβατικές οθόνες οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα δρομολόγια της Olympic, για τα τουριστικά δεδομένα του προορισμού της επιλογής τους, να κλείσουν το εισιτήριο τους, να κάνουν web ή mobile check-in, ακόμη και να κλείσουν ταξί για το ξενοδοχείο μετά την άφιξη στο αεροδρόμιο του προορισμού τους.

Η επίδειξη και διάθεση των υπηρεσιών στο κοινό της Philoxenia, συνδυάστηκε με διαγωνισμούς, οι νικητές των οποίων κέρδισαν δώρα και ταξίδια από την Olympic Air. Εκτός από το κοινό το περίπτερο επισκέφθηκε η πολιτική ηγεσία του ελληνικού τουρισμού, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και οι περιφερειάρχες της βορείου Ελλάδος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024