Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΚυπριακές Αερογραμμές: Συνεχίζουμε το έργο μας με συνέπεια
Αεροπορικές εταιρείες

Κυπριακές Αερογραμμές: Συνεχίζουμε το έργο μας με συνέπεια

Οι Κυπριακές Αερογραμμές καλούν το ταξιδιωτικό κοινό να συνεχίσει να εμπιστεύεται την αεροπορική εταιρεία.

Πολύ σημαντική  για το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών θεωρεί η αεροπορική εταιρεία ότι είναι η συμφωνία στην οποία κατέληξαν την περασμένη Παρασκευή οι Σύλλογοι εργαζομένων με τη διοίκηση της εταιρείας και με την Κυπριακή Κυβέρνηση. “Η συμφωνία αυτή, με την οποία ρυθμίζονται διάφορα  φλέγοντα εργασιακά ζητήματα, ανοίγει το δρόμο για να προχωρήσει η σχεδιαζόμενη εφαρμογή μέτρων αναδιάρθρωσης, με στόχο την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της εταιρείας”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Κυπριακές Αερογραμμές.

“Με δεδομένη την πιο πάνω καθοριστική για το μέλλον τους συμφωνία,  οι Κυπριακές Αερογραμμές  είναι πεπεισμένες ότι θα αντιμετωπίσουν  τις δυσκολίες και  καλούν το ταξιδιωτικό κοινό να συνεχίσει να εμπιστεύεται την εταιρεία, η οποία για 66 χρόνια εξυπηρετεί με συνέπεια το ταξιδιωτικό κοινό σε όλους τους προορισμούς όπου πραγματοποιεί  πτήσεις”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024