Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέα γραφεία για την Turkish Airlines στην Αθήνα
Αεροπορικές εταιρείες

Νέα γραφεία για την Turkish Airlines στην Αθήνα

Ταξιδιωτικοί πράκτορες και εκπρόσωποι των ξενοδοχειακών μονάδων επισκέφτηκαν τα νέα γραφεία της Turkish Airlines στην Αθήνα και ευχήθηκαν νέες επιτυχίες στην εταιρεία, στο εγγύς μέλλον.

Η Turkish Airlines, παρούσα πλέον στον ελληνικό χώρο τα τελευταία 65 χρόνια (με την πρώτη διεθνή της πτήση να πραγματοποιείται τον Φεβρουάριο του 1947, στην Αθήνα), πραγματοποίησε δύο εκδηλώσεις στα νέα της γραφεία, στην Αθήνα, τονίζοντας την ισχυρή της παρουσία στην Ελλάδα και την υποστήριξή της στην προσπάθεια αύξησης του εισερχόμενου τουρισμού.

Ταξιδιωτικοί πράκτορες και εκπρόσωποι των ξενοδοχειακών μονάδων επισκέφτηκαν τα νέα γραφεία της Turkish Airlines στην Αθήνα και ευχήθηκαν νέες επιτυχίες στην εταιρεία, στο εγγύς μέλλον. Τους προσκεκλημένους υποδέχτηκε η γενική διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα Gulay Ozturk. Οι καλεσμένοι της THY γεύτηκαν το ειδικά διαμορφωμένο παραδοσιακό τουρκικό πρωινό που είχε προετοιμαστεί, ενώ ακολούθησε η ενημέρωση τους σχετικά με τα τελευταία νέα και επιτεύγματα της εταιρείας.   

Η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία της Ευρώπης για δεύτερη συνεχή χρονιά, παρουσίασε τις ενέργειες που πραγματοποίησε τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να αυξήσει τη ροή των τουριστών προς την Αθήνα, με τη διοργάνωση ταξιδιών γνωριμίας (fam trips), δημοσιογραφικών ταξιδιών, ειδικών εκδηλώσεων και προωθητικών ενεργειών, καθώς και χορηγιών για τη στήριξη της ελληνικής αγοράς. Η THY συνεχίζει να προωθεί την Αθήνα, ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό, ενώ παράλληλα προωθεί και την επιλογή ενός ταξιδιωτικού συνδυασμού της πρωτεύουσας με άλλες σημαντικές πόλεις και όμορφα μέρη της Ελλάδας.

Η συνεχής ανάπτυξη του δικτύου της με νέους προορισμούς, ο νέος, σε ηλικία στόλος των αεροσκαφών της, οι συνεργασίες της με τους κορυφαίους αθλητές και τις κορυφαίες ομάδες, καθώς και οι υψηλής-ποιότητας υπηρεσίες της, αποτελούν μόλις ορισμένα από τα πλεονεκτήματα της Turkish Airlines. H ΤΗΥ πετάει πλέον σε 202 πόλεις και κατέχει το ρεκόρ των περισσότερων χωρών από κάθε άλλη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο (ταξιδεύει σε 87 χώρες). Ο παγκόσμιος αερομεταφορέας που κέρδισε το βραβείο του Προγράμματος της Χρονιάς (σε Ευρώπη και Αφρική) για το προγράμμα τακτικών επιβατών Miles&Smiles, παρουσίασε επίσης το εταιρικό της πρόγραμμα “Turkish Corporate Club” για τα μέλη της, τα οποία μπορούν να ωφεληθούν από αποκλειστικές εταιρικές εκπτώσεις για τις διεθνείς πτήσεις στις First, Business, Comfort και Economy Class, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για πιθανές κυρώσεις.

Η κα Ozturk δήλωσε μετά την εκδήλωση: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που υποδεχόμαστε στα νέα μας γραφεία, ανθρώπους του τουρισμού, με διάθεση να συνεργαστούν για το κοινό καλό. Είμαστε εδώ στην Ελλάδα, πιο ισχυροί από ποτέ. Δε φοβόμαστε τους δύσκολους καιρούς, καθώς σημαντικές ευκαιρίες προκύπτουν σε περιόδους κρίσεων. Το αναπτυσσόμενο παγκόσμιο δίκτυο μας και οι εξαιρετικά σημαντικές συνδέσεις των πτήσεων μας, βρίσκονται στην διάθεση του κοινού, μέσω των τριών καθημερινών πτήσεων μας από την Αθήνα. Τη στιγμή που άλλες εταιρείες αποφασίζουν να φύγουν, εμείς δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά, προκειμένου να προωθήσουμε την Ελλάδα και να παρέχουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες”.

Στη φωτογραφία, η γενική διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα Gulay Ozturk (κέντρο), κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024