Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ σουηδικός tour operator Apollo υπογράφει σημαντικό συμβόλαιο με τη SAS
4.000 πτήσεις από 16 σκανδιναβικές πόλεις σε Ευρώπη και Βόρεια Αφρική

Ο σουηδικός tour operator Apollo υπογράφει σημαντικό συμβόλαιο με τη SAS

Σε συμφωνία αξίας 920 εκατ. σουηδικών κορωνών με τη Scandinavian Airlines προχώρησε ο σουηδικός T.O. Apollo, για 4.000 πτήσεις από 16 σκανδιναβικές πόλεις σε περισσότερους από 20 προορισμούς σε Ευρώπη και Βόρεια Αφρική.

Ο σουηδικός tour operator Apollo υπέγραψε κολοσσιαία συμφωνία αξίας 920 εκατ. σουηδικών κορωνών με τη Scandinavian Airlines. Η συμφωνία περιλαμβάνει τη πραγματοποίηση 4.000 πτήσεων από 16 σκανδιναβικές πόλεις σε περισσότερους από 20 προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική.

Η συμφωνία μεταξύ Apollo και SAS επεκτάθηκε, καθώς η Apollo θα πραγματοποιήσει 4.000 πτήσεις μαζί με τη SAS αυτό το καλοκαίρι, εκτός αυτών της δικής του αεροπορικής εταιρείας, Novair. Σύμφωνα με την Apollo, “η βραβευμένη συνέπεια και η εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, που ειχαν ως αποτέλεσμα τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης των πελατών, ήταν οι αποφασιστικοί παράγοντες για την υπογραφή της σύμβασης”.

“Για την Apollo η εμπειρία των πελατών μας επί του αεροσκάφους αποτελεί σημαντικό μέρος του ολοκληρωμένου προϊόντος μας προς αυτούς. Έχουμε μια μακρά συνεργασία με τη SAS και οι αποφασιστικοί παράγοντες για τη συνεργασία ήταν ο συνδυασμός τιμής, ποιότητας και του πτητικού της προγράμματος που η SAS μπορεί να μας προσφέρει”, λέει ο Mats Dahlquist, COO, της Kuoni Nordic.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προχωρήσουμε σε αυτήν την τόσο σημαντική συμφωνία και να προσφέρουμε στην Apollo νέες ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένων και αρκετών νέων απευθείας πτήσεων προς σκανδιναβικούς προορισμούς. Εκτιμούμε επίσης ότι αναγνωρίζουν την παγκόσμιας κλάσης συνέπειά μας, κάτι που σημαίνει ότι η Apollo μπορεί να προσφέρει στους ταξιδιώτες της τον περισσότερο δυνατό χρόνο στους προορισμούς των διακοπών τους”, ανέφερε η Annelie Nassen, αντιπρόεδρος Leisure Sales της SAS.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024