Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟι Ταϊλάνδοι αεροσυνοδοί "ladyboys" καταλαμβάνουν τους αιθέρες
Η νέα αεροπορική εταιρεία τσάρτερ PC Air προσέλαβε τρανσέξουαλ αεροσυνοδούς

Οι Ταϊλάνδοι αεροσυνοδοί "ladyboys" καταλαμβάνουν τους αιθέρες

Η νέα αεροπορική εταιρεία τσάρτερ της Ταϊλάνδης PC Air, προσέλαβε, εκτός, από 7 άνδρες και 19 γυναίκες αεροσυνοδούς, και τέσσερις τρανσέξουαλ, τους λεγόμενους και "ladyboys" στην ασιατική χώρα.

Ταϊλανδοί τρανσέξουαλ, οι λεγόμενοι και “ladyboys” παίρνουν το “βάπτισμα του πυρός” ως αεροσυνοδοί σε μια νέα αεροπορική εταιρεία, την PC Air, μια κίνηση που μερικοί δήλωσαν ότι θα μπορούσε να είναι μεγάλο βήμα για την ευρύτερη αποδοχή τους, από ένα έθνος, όπου οι ίδιοι είναι ήδη ασυνήθιστα ορατοί.

Σύμφωνα με το Reuters, γνωστοί ως “katoeys” ή “ladyboys,” οι transgenders και οι τρανσέξουαλ απασχολούνται σε σημαντικές θέσεις εργασίας σε διάφορους τομείς στην Ταϊλάνδη. Η απασχόλησή τους είναι ιδιαίτερα διαδομένη σε καταστήματα καλλυντικών ή καταστήματα για την υγεία, που σχεδόν πάντα έχουν βοηθό “ladyboy”.

Εργαζόμενοι για τη νέα αεροπορική εταιρεία τσάρτερ PC Air, οι τρανσέξουαλ αεροσυνοδοί έκαναν το ντεμπούτο τους σε μια πτήση από την Μπανγκόκ προς την νότια πόλη της Ταϊλάνδης, Surat Thani, την περασμένη Πέμπτη, εξυπηρετώντας με ποτά και σνακ τους επιβάτες και δείχνοντάς τους τους κανόνες ασφάλειας.

“Αυτή είναι η αρχή της αποδοχής των τρανσεξουαλικών ατόμων στην Ταϊλάνδη, δίνοντας την ευκαιρία για εμάς να εργαστούμε σε διάφορους τομείς “, δήλωσε ο 22χρονος αεροσυνοδός Tanyarat. “Ίσως στο μέλλον θα μπορούμε να διεκδικήσουμε οποιαδήποτε εργασία που ποτέ πριν δεν άσκησε τρανσέξουαλ, όπως αστυνομικός στρατιώτης ή ακόμα και πιλότος”.

Η PC Air, το όνομα της οποίας προέρχεται από τα αρχικά του προέδρου της χώρας, Peter Chan, είχε σχεδιάσει αρχικά να προσλάβει μόνο άνδρες και γυναίκες αεροσυνοδούς, αλλά άλλαξε γνώμη μετά από περισσότερα από 100 βιογραφικά που έλαβε, από τρανσέξουαλ και τραβεστί. Επιλέχθηκαν τέσσερις, μαζί με 19 γυναίκες και 7 άνδρες αεροσυνοδούς. Η αεροπορική εταιρεία δήλώσε ότι τα απαιτούμενα προσόντα για “ladyboy” αεροσυνοδούς ήταν τα ίδια όπως και για γυναίκες αεροσυνοδούς, με τις πρόσθετες επιφυλάξεις, να περπατούν και να μιλούν σαν γυναίκες και να έχουν γυναικεία φωνή.

Η PC Air flies διεξάγει εσωτερικές πτήσεις, αλλά πετά και σε αρκετούς ασιατικούς προορισμούς, όπως είναι η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024