Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΆγνωστο αν θα γίνει το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ μέσα στο 2020

Άγνωστο αν θα γίνει το Μεσαιωνικό Φεστιβάλ μέσα στο 2020

Το Μεσαιωνικό Ρόδο όπως έχει ήδη ανακοινώσει προ καιρού στη σελίδα του στο Facebook, δε θα πραγματοποιήσει τις εκδηλώσεις του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ, όπως προγραμματιζόταν κανονικά, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου, […]

Το Μεσαιωνικό Ρόδο όπως έχει ήδη ανακοινώσει προ καιρού στη σελίδα του στο Facebook, δε θα πραγματοποιήσει τις εκδηλώσεις του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ, όπως προγραμματιζόταν κανονικά, το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου, για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια. “Καθώς ο σύλλογος δέχεται σωρεία μηνυμάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για το αν και πότε θα μεταφερθεί η διοργάνωση μέσα στο 2020, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους του φίλους του φεστιβάλ, πως δεδομένων των απαγορεύσεων, εξαιτίας της πανδημίας Covid19, είναι άγνωστο προς το παρόν αν οι εκδηλώσεις θα αναβληθούν για αργότερα μέσα στο έτος και με ποια μορφή. Αναμένουμε οδηγίες από την κυβέρνηση σχετικά με τη διεξαγωγή ανοιχτών φεστιβάλ, αν και με ποιο τρόπο θα επιτραπεί η πραγματοποίηση τους, καθώς και τις αποφάσεις των συνδιοργανωτών φορέων Π.Ν.ΑΙ και Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Ευελπιστούμε σε μία θετική απόφαση, για την αναπλήρωση του κενού που δημιουργείται στον πολιτισμό, με έστω κάποιας μορφής εκδηλώσεων, όπου επιθυμούν να συμμετέχουν ή να παρακολουθήσουν, τόσο οι ντόπιοι όσο και οι επισκέπτες του νησιού μας”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024